Tegu - Cuburi Magnetice din Lemn

Filters

Showing all 5 results

Departments

Price Filter

Product Categories

5 products

Piese magnetice din lemn pentru combinatii infinite, idei indraznete, forme originale si personaje ale imaginatiei noastre. “Click” este sunetul care te va fermeca atunci cand vei uni doua piese Tegu din lemn. Pentru ca sunt magnetice iti vor da libertatea sa construiesti sfidand gravitatia. Unde un adult vede un cub de lemn, un copil vede un trenulet. Unde un parinte vede un magnet, un copil descopera un robot. Constructiile Tegu intind la maxim imaginatia copilului tau. Prin joc, copiii nu isi construiesc doar jucarii, isi construiesc propriul viitor. Piesele magnetice Tegu sunt construite pentru a fi folosite si transmise din generatie in generatie. Realizate la un inalt standard de calitate, rezistente si sigure pentru copil. Sunt produse din lemn de esenta tare, colorate in nuante calde ce ascund un strop de magie in interior.

 • 209,00 lei

  Zip Zap – Tegu Sticky Monsters

  Morocanosul grupului este ZIp Zap. Lui nu ii pasa ce ceilalti monstri si ii place sa se joace singur. II place sa fie consistent si sigur in toate lucrurile. Alaturi de Zip Zap poti inventa povesti uimitoare si grandioase datorita stilului sau de povestitor, trebuie doar sa il prinzi intr-un ton bun :) Setul contine 12 piese magnetice din lemn.
  209,00 lei
  209,00 lei
 • 145,00 lei

  Magbot – Tegu Future

  Fa cunostinta cu prietenul tau automat care este pur si simplu fantastic! In incercarea de a deveni om acest prieten devine de multe ori doar niste bucati de lemn magnetice, dar cea mai frumoasa parte este sa il construiesti de fiecare data diferit. Setul contine 9 piese magnetice din lemn.
  145,00 lei
  145,00 lei
 • 165,00 lei

  14 Piese Set – Tints

  Setul de 14 piese este un intro perfect pentru colectia noastra clasica. Setul contine 5 forme diferite, care alaturate prin magneti pot alcatui un cerb, o veverita, sau poate chiar o masina a timpului... totul tine de imaginatia ta! Este setul perfect pentru a incepe constuctiile din lumea Tegu care fac ca magnetii si lemnul sa faca ca timpul sa nu mai existe,
  165,00 lei
  165,00 lei
 • 115,00 lei

  Original Pocket Pouch – 8 Piese – Sunset

  Acum poti lua orinde cu tine jucariile Tegu, indiferent ca esti in masina sau la restaurant. Orinde te-ai afla te poti bucura de setul portabil Tegu Prism format din 8 piese magnetice din lemn. Tegu aduce noi piese cu unghiuri diferite si noi moduri de constructie pentru toate varstele, reusind sa iti tina ocupate mainile si mintea!
  115,00 lei
  115,00 lei
 • 119,00 lei

  Prism Pocket Pouch – 6 Piese – Tints

  Acum poti lua orinde cu tine jucariile Tegu, indiferent ca esti in masina sau la restaurant. Orinde te-ai afla te poti bucura de setul portabil Tegu Prism format din 6 piese magnetice din lemn. Tegu aduce noi piese cu unghiuri diferite si noi moduri de constructie pentru toate varstele, reusind sa iti tina ocupate mainile si mintea!
  119,00 lei
  119,00 lei
Select your currency
EUREuro