12 Survivors

Filters

Showing all 10 results

Departments

Price Filter

Product Categories

10 products

 • 45,36 $

  Mini First Aid Rollup Kit

  CARACTERISTICI Set de 72 de piese care indeplinesc toate nevoile de prim ajutor de bază Două catarame și închiderea cu Velcro Curele MOLLE; Mâner de transport Șapte buzunare interioare cu fermoar etichete velcro personalizabile.
  45,36 $
  45,36 $
 • 45,36 $

  Paracord Survival Pod, 30 piece emergency kit

  CARACTERISTICI Kit compact de supraviețuire de 30 de bucăți Are elementele de bază pentru a asigura hrană, adăposti și a aprinde focul Include consumabile de baza pentru prim ajutor Învelit într-un cos de metal în timp ce înfășurat în aprox 12 m de paracord util Brățară 2-în-1 și suport pentru depozitare
  45,36 $
  45,36 $
 • 167,76 $

  Knife Rollup Kit

  CARACTERISTICI Cutit Lama fixă Cuțit Briceag Topor Multi-instrument - patent Butoane de fixare   Atasament exterior pentru rucsac Husa protectie din Nyloneat rezistent la ploaie
  167,76 $
  167,76 $
 • 35,76 $

  5 Gallon Solar Shower (dus solar)

  CARACTERISTICI 10 minute de curgere a apei sub presiune Mâner din cauciuc mare pentru transport și agățare ușoară   Supapă mare de umplere cu capac securizat   Ușor de utilizat comutator pornit / oprit pentru a controla debitul de apă Curele de velcro și cravate de inele D Aparat de măsurare a temperaturii apei Spatele capăt al dușului solar este limpede, permițând o lumină solară / căldură maximă
  35,76 $
  35,76 $
 • 95,76 $

  Skin N’ Bones Field Dressing Kit

  CARACTERISTICI Carcasa prezintă inserții detașabile și curele MOLLE Grip de protecție pentru o tăiere mai sigură și o oboseală redusă a mâinii Construite din oțel inoxidabil 5Cr15MOV Trusă de îmbrăcăminte premium pentru 8-buc; Include căprioare, cuțite și cuțite cu lame de punct fix TPR din cauciuc ascuțitor manual Sculptat pentru transportul ușor Fierastrtau rezistent pentru os și distanțier pentru cutia toracica
  95,76 $
  95,76 $
 • 35,76 $

  Bare Bones Field Dressing Kit

  Kitul 12 Survivors Bare Bones Field Dressing face procesarea cărnii rapid și ușor. Acest kit de unic de cutite pt golirea oaselor include două lame unice, un guthook și capere. Cutitul Gut Hook are o lamă de la punctul 3.2” picătură extrem de clare, complet cu un guthook integrat pt crestat în apropierea coloanei vertebrale lama-vârful. Caper cuțit dispune de un lamă 2.6” . Ambele sunt skeletonized cuțite dintr-o singură bucată construite din oțel inoxidabil grele 5Cr15MOV cu jimping prelucrate strategic pe cotoarele și la diferite puncte de prindere în jurul mânerelor proiectate ergonomic. Bare Bones Câmp cuțite includ halate de apărare de acoperire Grip pentru tăiere mai sigure, rezistente la alunecare atunci când lucrurile devin murdare. Kit-ul include o teaca cu ascutitoare integrata.
  35,76 $
  35,76 $
 • Sold out
  16,56 $

  Paracord Survival Band

  Bratara 12 Supraviețuitorii Paracord Band. Fie că are nevoie de un foc, adăpost sau hrană, această brățară compactă dispune de 17 piese esențiale, toate într-un singur set convenabil. Cantarind doar 53 grame, The Paracord supraviețuire Band este perfecta pentru a purtata confortabil pe încheietura mâinii sau a gleznei până când este nevoie. Dispunând de o gamă diversă de necesități, inclusiv de linie de pescuit , greutăți, pivoți, plută si cârlige, The Paracord Supraviețuire Band ajută excursioniști pentru a obține o sursă de hrană, dacă este necesar. Design functional al brățării permite dezasamblarea pentru a prelua 14 de picioare de Paracord pentru a ajuta cu adăpost, sau pungi atârnă deasupra solului pentru a păstra de la animale. De asemenea, este inclusa si o tija de pornire a focului, racleta, și iască pentru o sursă de căldură de încredere. În plus, țesute în brățară veti gasi si 21 inch de tuburi de cauciuc, perfect pentru a crea un garou pentru a utiliza cu tamponul de alcool inclus, sau sa le folositi pentru a face o praștie.
  16,56 $
  16,56 $
 • Sold out
  35,76 $

  Paracord Survival Orb

  Atunci când solicită natura, 12 Supraviețuitorii Paracord de supraviețuire Orb vă echipează cu instrumentele de care aveți nevoie pentru a supraviețui și a prospera în natura. Aceast kit compact de zii cu zii are 27 elemente de supraviețuire, inclusiv kit de pescuit, busola, fluier, cursă și kit de pornire foc complet cu iască. În timp ce conținutul Orb pot fi accesat, utilizat și reambalat fără a dezlega coarda paracord, peste 325 ft. de funie care este disponibila atunci când lucrurile devin serioase.
  35,76 $
  35,76 $
 • 16,56 $

  Fish and Fire Emergency Kit

  Ofera instrumentele de bază necesare pentru a porni un foc și de a prinde pește, acest Emergency Kit este un accesoriu must-have pentru a-l avea la îndemână atunci când planificați o excursie în aer liber sau în deplasare. Este suficient de mic pentru a fii arunct în poșetă, orice geanta sau torpedou, acest kit de urgență de dimensiuni de buzunar include mai mult de 20 de metri de linie de pescuit, două cârlige, două flotoare, doi pivoti, două greutăți, un tampon cu alcool, un starter de foc, cuțit lamă, folie de staniu, iască și aprox 5 metri de paracord.
  16,56 $
  16,56 $
 • 45,36 $

  Off-Grid Survival Stove

  Cuptorul din setul de supraviețuire 12 Survivors Off-Grid face gatirea in camping mai ușora, cu componente ușoare și compactabile, configurarea este simplă și asamblarea permite utilizatorilor să se gătească în câteva minute. Cuptorul este dotat cu o bază comprimabilă, o tavă de cenușă și un grătar, care permite construirea unui foc sigur și curățarea fără efort. Se poate gati direct pe gratar sau țineți o oală mică sau o tigaie, sau puneți aseza la o parte gratarul pentru un foc deschis pentru a frigei carnati sau orice altceva . Odată dezasamblat, cuptorul 12 supraviețuitori ocupă o suprafață nesemnificativă din spațiu, de numai 5,75 x 0,45 x 6 inci, ceea ce face ca depozitarea grataruui să fie minimă și un kit esențial pentru a aduce de-a lungul timpului.
  45,36 $
  45,36 $
Select your currency
EUR Euro