Brain Puzzles

Filters

Showing 1–20 of 22 results

View 20/40/All

Departments

Price Filter

Product Categories

1-20 of 22 products

Aceste jocuri iti pun mintea la contributie! Te provoaca la asamblarea sau dezasamblarea diferitelor forme. Alege un puzzle pentru nivelul tau, pentru a nu ajunge la frustrare 🙂

 • 9,60 $

  Brain Puzzle – Catuse

  Unul dintre cele mai inovatoare puzzle-uri e acum nu departe de mainile tale. Brain Puzzle, modelul "Catuse" ispiteste prin metoda ingenioasa, deloc simpla, prin care se incatuseaza cele doua piese metalice. Ba mai mult, provocarea continua chiar si dupa separarea celor doua parti, ispita constand in reasamblarea lor, intr-un mod total diferit. Dimensiuni: 210 mm x 57 mm. Datorita dimensiunilor reduse, articolul nu este recomandat utilizarii copiilor sub varsta de 3 ani.
  9,60 $
  9,60 $
 • Sold out
  9,60 $

  Brain Puzzle – Steluta captiva

  Steluta captiva, este unu brain puzzle gandit pentru aceia dintre noi care prefera joaca la nivelul intelectului. Clasic? Nici gand, dar sigur provocator si plin de satisfactii atunci cand ai rabdarea suficienta sa duci jocul pana la capat, adica sa rezolvi dilema intr-un sens, dar si in altul a fiecarui obiect in parte. Acest ansamblu este compus din doau piese incorsetate ce va provoaca sa incercati sa le detasati. Finalitatea poate fi obtinuta intr-un singur mod, dar inovatia fata de puzzle-urile obisnuite este ca provocarea continua si analog: incearca sa reintroduci steluta in grilaj, fara a apela la ciocan, nicovala sau alte obiecte contundente, exact la forma lor initiala. Grad de dificultate: 1
  9,60 $
  9,60 $
 • 4,80 $

  Brain Puzzle 8

  Noul produs de la Balla Balla, Brain Puzzle 8, este un articol de brain puzzle ce ne instiga sa venim cu idei si sa gasim solutii de rezolvare a lui, in pasi cat mai rapizi. Confectionat din doua piese metalice, spiralate, Brain Puzzle 8 are o solutionare de nivel mediu. Provocator si cu un design aparte, articolul este recomandat a fi utilizat incepand de la varsta de 8 ani, chiar si in cadrul orelor de creativitate sau in cadrul pauzelor recreative a celor cu un program de lucru intens. Brain Puzzle 8 poate fi un accesoriu de vestimentatie sau de design vestimentar, intrucat el nu isi schimba forma sau textura.
  4,80 $
  4,80 $
 • 4,80 $

  Brain Puzzle – M&W

  Acest puzzle metalic, marca M&W (Most Wanted), este o modalitata optima de a combate momentele de stres sau cele tensionate. Stimuleaza mintea prin complexitatea jocului care utilizeaza doua parti din metal in forma de W. "Cheia" fiind data de o singura modalitate de joc, dar poate fi transpusa si dupa finalizare, prin reluarea procedeului. Tick-ul se transpune intr-un mod analog, dar presarat cu multe alte provocari si tricuri ascunse. Grad de dificultate: 1
  4,80 $
  4,80 $
 • 16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – U&U

  Doua suruburi in forma de U si patru piulite - par piese dintr-un atelier de lacatuserie, insa aparentele inseala! Acest puzzle ascunde in sine un trick intortocheat. Cast U&U nu se da de batut usor, dar daca te uiti cu mare atentie si multa rabdare la piese, poti reusi sa dezlegi misterul. Cuvant cheie: complexitate. Acest nou Cast puzzle a fost proiectat de faimosul Kyoo Wong.
  16,56 $
  16,56 $
 • 16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – Spiral

  Cu aceasta gama de puzzle-uri, Hanayama a incercat sa aduca inapoi la viata “Puzzle-ul din metal turnat”. Pentru a crea aceste puzzle-uri, aliajul de zinc este topit si turnat intr-o matrita de metal. Sunt numite "Cast Puzzle" din cauza procesului de fabricatie; metoda de turnare. La prima vedere, acest puzzle realizat de Kennet Walker din Rivermore, California nu pare usor de rezolvat. Cu toate acestea, cele 5 piese pot fi cu siguranta demontate. Reasamblarea, cu toate acestea, este o cu totul alta problema. Sugestia pentru rezolvarea acestui puzzle ar fi ca sa nu se aplice prea multa presiune asupra pieselor. Rezolvata sau nu, cele cinci piese emana un fel de eleganta deosebita, aratand perfect in palma oricui. Puzzle-urile turnate ofera o cantitate nelimitata de mister. Colectabilitatea este, de asemenea, unul dintre caracteristicile ce atrag oamenii. Odata ce ati rezolvat una, veti dori fara indoiala sa va provocati cu alta!
  16,56 $
  16,56 $
 • Sold out
  16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – Quartet

  Legaturile adevarate au fost intotdeauna grele de format, dar odata formate astfel de legaturi sunt eterne si grele de rupt. Versiunea initiala a autorului Uyematsu a fost creata cu aceasta imagine in minte, dar puzzle-ul a fost finalizat prin metoda de turnare, creand o legatura care este cu adevarat dificil de destramat. Exista doua abordari pentru rezolvarea acestui puzzle, si nici una nu e usoara de gasit. Este foarte dificil de descoperit din cauza legaturilor care tin aceasta structura impreuna. Un alt puzzle elegant din gama Hanayama.
  16,56 $
  16,56 $
 • Sold out
  16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – News

  Obiectivul acestui puzzle de metal este sa demontati si sa montati din nou cele doua parti. Un cuvant de la proiectant: "Am venit cu ideea pentru acest puzzle cand aveam 19 ani. Pur si simplu mi-a venit in minte in timpul unei plimbari in zapada, fiind cu adevarat o creatie din tineretea mea. Din pacate, spunand mai multe despre constructie ar include ajutor pentru a-l rezolva. Cu siguranta nu pot dezamagi fanii care asteapta un puzzle frustrant de dificil de la mine. In plus, fanii care refuza sa accepte orice fel de indiciu sunt cei care ma fac cel mai fericit!" Designer -NOB Original 2003
  16,56 $
  16,56 $
 • 16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – Marble

  Cu aceasta gama de puzzle-uri, Hanayama a incercat sa aduca inapoi la viata “Puzzle-ul din metal turnat”. Pentru a crea aceste puzzle-uri, aliajul de zinc este topit si turnat intr-o matrita de metal. Sunt numite "Cast Puzzle" din cauza procesului de fabricatie; metoda de turnare. Acest puzzle numit "Marble" arata atat de frumos incat ar putea fi usor confundat cu un medalion. Suprafata puzzle-ului are taieturi extrem neobisnuite; de fapt, aceasta marmura poate fi rupta in 4 bucati. Acest design modern apatine lui Bram & Oskar. Daca reusesti sa spargi marmura, examineaza cu atentie suprafata fiecarei sectiuni. Desi poate parea usor la prima vedere, e mai complex decat ai crede.
  16,56 $
  16,56 $
 • 16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – Loop

  Cu aceste puzzle-uri, Hanayama a incercat sa aduca inapoi la viata “Puzzle-ul din metal turnat”. Pentru a crea aceste puzzle-uri, aliajul de zinc este topit si turnat intr-o matrita de metal. Sunt numite "Cast Puzzle" din cauza procesului de fabricatie; metoda de turnare. Puzzle-urile turnate ofera o cantitate nelimitata de mister. Colectabilitatea este, de asemenea, unul dintre caracteristicile ce atrag oamenii. Odata ce ati rezolvat una, veti dori fara indoiala sa va provocati intelectul cu alta.
  16,56 $
  16,56 $
 • Sold out
  16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – Key II

  “Key” este unul dintre cele mai vandute puzzle-uri turnte de la Hanayama. Am creat o versiune noua a acestui puzzle subliniind stilul si precizia, numit “Key II”. A fost proiectat de Otake & Wong. Obiectivul este de a separa cele doua chei si apoi de a le readuce la starea lor initiala. Pare simplu, dar de fapt implica un mic truc. Prin urmare, incepatorii ar trebui sa fie atenti sa nu le separe cu forta. -Hanayama Co. Ltd.- 2006
  16,56 $
  16,56 $
 • 16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – Key

  Rezolvarea jocurilor de inteligenta este un atrenament de care mintea noastra are nevoie pentru a ramane agera si pentru a se dezvolta constant. Hanayama Cast Key este o alegere ideala pentru un exercitiu de indemmanare, logica si creativitate. Puzzle-ul este format din 2 chei legate intre ele. Misiunea este sa le separi. Pare usor, nu? Insa, solutia nu este deloc evidenta, dar cu putina persistenta si concentrare, ea se va arata. Cuvantul cheie este: implicare! Crezi ca vezi putea sa gasesti rezolvare? Comanda-l acum si vei afla raspunsul! Iti uram succes!
  16,56 $
  16,56 $
 • 16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – Hook (Carligul)

  Puzzl-ul Hook- Carligul sta sub marca Hanayama, iar aceasta gama de produse este printre cele mai cautate in domeniul jocurilor de inteligenta. Cele doua piese identice, ce imita la perfectie forma unui carlig, fac ca acest puzzle sa fie cotat la un grad de dificultate redus, dar cei care au experimentat deja capcana metalica sustin contrariul. Nu este chiar atat de usor sa imbini cele doua piese, fara sa fi vazut in prealabil cum arata conectate. Te provocam sa-l incerci !
  16,56 $
  16,56 $
 • 16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – Hashtag (Shift)

  O mare varietate de puzzle-uri s-au nascut in perioada secolului al XIX-lea. Cu aceste puzzle-uri, Hanayama a incercat sa aduca inapoi la viata “Puzzle-ul din metal turnat”. Pentru a crea aceste puzzle-uri, aliajul de zinc este topit si turnat intr-o matrita de metal. Sunt numite "Cast Puzzle" din cauza procesului de fabricatie; metoda de turnare. Pentru rezolvarea acestui puzzle este nevoie de o manuire subtila a pieselor, deoarece va lasa de multe ori victima luptand cu frustrarea. E o capodopera a categoriei brain puzzle. Hashtasg sau Shift este unul dintre cele mai noi puzzle-uri Hanayama. Un puzzle incantator care cu siguranta iti va pune la incercare logica si imaginatia. Acesta este format din 4 parti care impreuna alcatuiesc imaginea unui "hashtag". Scopul jocului este sa seapari cele 4 piese. Chiar daca pare usor la prima vedere, nu este deloc asa. Rabdarea, logica si creativitatea sunt cheia decoperirii solutiei. Dar provocarea nu se opreste aici. Dupa ce ai piesele seaparate, pune-le inapoi in forma intitala. Este un mod ideal de a-ti antrena mintea si de a te relaxa in acelasi timp. Ce zici? Accepti provocarea noastra?
  16,56 $
  16,56 $
 • Sold out
  16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – H&H

  Asa cum sugereaza si numele, acest puzzle este format din doua piese in forma literei “H”, impletite impreuna. La prima privire, piesele care alcatuiesc puzzle-ul par a fi de aceeasi forma, dar de fapt difera usor. Crezi ca poti dezasambla cele doua piese? Rotirea pieselor este foarte complicata, deci trebuie sa fii atent ca memoria sa nu-ti joace feste. A fost proiectat de Oskar van Deventer. Ca de obicei, nu exista raspunsuri alaturi de puzzle, asadar il veti putea rezolva pe cont propriu, stimuland un sentiment de implinire reala.
  16,56 $
  16,56 $
 • 16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – Equa

  Acest puzzle are o forma sferica si reprezinta o planeta si inelul din jurul sau. Planeta e pozitionata stabil in interiorul inelului si arata ca si cum aceasta nu poate fi scoasa, iar tot ce se poate face cu ea este s-o rotiti in jurul axei sale. Oare asa e? Obiecivul acestui puzzle de metal turnat este de a separa cele doua bucle interconectate si de a le scoate de pe planeta inconjuratoare, iar apoi sa-l reasamblati. Puzzle-ul a fost proiectat pentru Hanayama de Oskar van Deventner din Olanda si a fost lansat in 2008.
  16,56 $
  16,56 $
 • 16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – Donut

  Puzzle-ul turnat “Donut” e modelat ca sa arate ca 2 gogosi interconectate. Incercati sa rezolvati puzzle-ul imaginandu-va structura interna si utilizand ca indiciu fiecare dintre liniile ce impart inelele. Vei fi placut surprins de miscarile unice care sunt necesare pentru a separa inelele. Acest puzzle este o capodopera prin design si concept. Scopul puzzle-ului este de a separa cele 4 piese ale celor doua inele. Da 4 piese, nu 2. Chiar daca puzzle-ul arata a fi din 2 bucati, ochii va joaca feste. Nu exista aproape nici o miscare intre piese. Cele doua gogosi se vor invarti una in jurul celeilalte, dar partile fiecarui inel de abia se vor clinti. Crezi ca vei reusi sa le separi?
  16,56 $
  16,56 $
 • 16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – Dolce

  Introducem o noua capodopera creata de Akio Yamamoto. "Dolce" ridica stacheta, atat prin dificultate cat si prin design. Este vital sa se alinieze crestaturile si canalele celor doua piese, atat in timpul desfacerii cat si in timpul reasamblarii. Nu incercati sa grabiti procesul – bucurati-va de “vita dolce”! -Yamamoto 2001-
  16,56 $
  16,56 $
 • Sold out
  16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – Dial

  Cu aceasta gama de puzzle-uri, Hanayama a incercat sa aduca inapoi la viata “Puzzle-ul din metal turnat”. Pentru a crea aceste puzzle-uri, aliajul de zinc este topit si turnat intr-o matrita de metal. Sunt numite "Cast Puzzle" din cauza procesului de fabricatie; metoda de turnare. Descopera provocarile ce stau in spatele acestui nou puzzle atractiv de buzunar din seria Hanayama. Trebuie sa rezolvi puzzle-ul rotind butoanele pe ambele parti (fata si spate) pana cand ajungi sa separi toate cele patru piese. Desavarsit, solutia este incantatoare. Pentru de a experimenta pe deplin "distractia" si "agonia" de solutionare a acestor puzzle-uri, nu este divulgata solutia. Rezolva puzzle-ul pe cont propriu si simte suspansul si frustrarea jocului! Proiectat de designerul finlandez Vesa Timonen.
  16,56 $
  16,56 $
 • 16,56 $

  Hanayama Cast Puzzle – Devil

  Inceputul secolului XX a cunoscut o explozie de puzzle-uri, care in 1905 a dat nastere la un puzzle aparent absurd de simplu dar excelent, cunoscut sub numele de "Devil’s Claws". Am fost surprins de cat de frumos aceasta noua versiune s-a dovedit dupa ce s-a decis revizuirea originalului. Nu lasati aparentele sa va insele. Cei cu putina rabdare, vor ajunge sa nu termine puzzle-ul niciodata. Dedicat adevaratului puzzler!
  16,56 $
  16,56 $
Select your currency
EUR Euro