Brain Puzzles

Filters

Showing all 10 results

Departments

Price Filter

Product Categories

10 products

Aceste jocuri iti pun mintea la contributie! Te provoaca la asamblarea sau dezasamblarea diferitelor forme. Alege un puzzle pentru nivelul tau, pentru a nu ajunge la frustrare 🙂

 • 40,00 lei

  Brain Puzzle – Catuse

  Unul dintre cele mai inovatoare puzzle-uri e acum nu departe de mainile tale. Brain Puzzle, modelul "Catuse" ispiteste prin metoda ingenioasa, deloc simpla, prin care se incatuseaza cele doua piese metalice. Ba mai mult, provocarea continua chiar si dupa separarea celor doua parti, ispita constand in reasamblarea lor, intr-un mod total diferit. Dimensiuni: 210 mm x 57 mm. Datorita dimensiunilor reduse, articolul nu este recomandat utilizarii copiilor sub varsta de 3 ani.
  40,00 lei
  40,00 lei
 • 20,00 lei

  Brain Puzzle 8

  Noul produs de la Balla Balla, Brain Puzzle 8, este un articol de brain puzzle ce ne instiga sa venim cu idei si sa gasim solutii de rezolvare a lui, in pasi cat mai rapizi. Confectionat din doua piese metalice, spiralate, Brain Puzzle 8 are o solutionare de nivel mediu. Provocator si cu un design aparte, articolul este recomandat a fi utilizat incepand de la varsta de 8 ani, chiar si in cadrul orelor de creativitate sau in cadrul pauzelor recreative a celor cu un program de lucru intens. Brain Puzzle 8 poate fi un accesoriu de vestimentatie sau de design vestimentar, intrucat el nu isi schimba forma sau textura.
  20,00 lei
  20,00 lei
 • 20,00 lei

  Brain Puzzle – M&W

  Acest puzzle metalic, marca M&W (Most Wanted), este o modalitata optima de a combate momentele de stres sau cele tensionate. Stimuleaza mintea prin complexitatea jocului care utilizeaza doua parti din metal in forma de W. "Cheia" fiind data de o singura modalitate de joc, dar poate fi transpusa si dupa finalizare, prin reluarea procedeului. Tick-ul se transpune intr-un mod analog, dar presarat cu multe alte provocari si tricuri ascunse. Grad de dificultate: 1
  20,00 lei
  20,00 lei
 • 69,00 lei

  Hanayama Cast Puzzle – Marble

  Cu aceasta gama de puzzle-uri, Hanayama a incercat sa aduca inapoi la viata “Puzzle-ul din metal turnat”. Pentru a crea aceste puzzle-uri, aliajul de zinc este topit si turnat intr-o matrita de metal. Sunt numite "Cast Puzzle" din cauza procesului de fabricatie; metoda de turnare. Acest puzzle numit "Marble" arata atat de frumos incat ar putea fi usor confundat cu un medalion. Suprafata puzzle-ului are taieturi extrem neobisnuite; de fapt, aceasta marmura poate fi rupta in 4 bucati. Acest design modern apatine lui Bram & Oskar. Daca reusesti sa spargi marmura, examineaza cu atentie suprafata fiecarei sectiuni. Desi poate parea usor la prima vedere, e mai complex decat ai crede.
  69,00 lei
  69,00 lei
 • 69,00 lei

  Hanayama Cast Puzzle – Key

  Rezolvarea jocurilor de inteligenta este un atrenament de care mintea noastra are nevoie pentru a ramane agera si pentru a se dezvolta constant. Hanayama Cast Key este o alegere ideala pentru un exercitiu de indemmanare, logica si creativitate. Puzzle-ul este format din 2 chei legate intre ele. Misiunea este sa le separi. Pare usor, nu? Insa, solutia nu este deloc evidenta, dar cu putina persistenta si concentrare, ea se va arata. Cuvantul cheie este: implicare! Crezi ca vezi putea sa gasesti rezolvare? Comanda-l acum si vei afla raspunsul! Iti uram succes!
  69,00 lei
  69,00 lei
 • 69,00 lei

  Hanayama Cast Puzzle – H&H

  Asa cum sugereaza si numele, acest puzzle este format din doua piese in forma literei “H”, impletite impreuna. La prima privire, piesele care alcatuiesc puzzle-ul par a fi de aceeasi forma, dar de fapt difera usor. Crezi ca poti dezasambla cele doua piese? Rotirea pieselor este foarte complicata, deci trebuie sa fii atent ca memoria sa nu-ti joace feste. A fost proiectat de Oskar van Deventer. Ca de obicei, nu exista raspunsuri alaturi de puzzle, asadar il veti putea rezolva pe cont propriu, stimuland un sentiment de implinire reala.
  69,00 lei
  69,00 lei
 • 69,00 lei

  Hanayama Cast Puzzle – Donut

  Puzzle-ul turnat “Donut” e modelat ca sa arate ca 2 gogosi interconectate. Incercati sa rezolvati puzzle-ul imaginandu-va structura interna si utilizand ca indiciu fiecare dintre liniile ce impart inelele. Vei fi placut surprins de miscarile unice care sunt necesare pentru a separa inelele. Acest puzzle este o capodopera prin design si concept. Scopul puzzle-ului este de a separa cele 4 piese ale celor doua inele. Da 4 piese, nu 2. Chiar daca puzzle-ul arata a fi din 2 bucati, ochii va joaca feste. Nu exista aproape nici o miscare intre piese. Cele doua gogosi se vor invarti una in jurul celeilalte, dar partile fiecarui inel de abia se vor clinti. Crezi ca vei reusi sa le separi?
  69,00 lei
  69,00 lei
 • 69,00 lei

  Hanayama Cast Puzzle – Devil

  Inceputul secolului XX a cunoscut o explozie de puzzle-uri, care in 1905 a dat nastere la un puzzle aparent absurd de simplu dar excelent, cunoscut sub numele de "Devil’s Claws". Am fost surprins de cat de frumos aceasta noua versiune s-a dovedit dupa ce s-a decis revizuirea originalului. Nu lasati aparentele sa va insele. Cei cu putina rabdare, vor ajunge sa nu termine puzzle-ul niciodata. Dedicat adevaratului puzzler!
  69,00 lei
  69,00 lei
 • 69,00 lei

  Hanayama Cast Puzzle – Diamond

  Se stie ca orice fata isi doreste un diamant. Ei bine,cu puzzle-ul diamant vei reusi sa o multumesti doar pentru scurta vreme asa ca nu cumpara Hanayama Cast Puzzle – Diamond decat daca vrei ca mintea ta sa straluceasca! Este un puzzle cu un nivel scazut de dificultate, dar foarte elegant si cu dimensiuni reduse, motiv pentru care poti sa-l porti tot timpul cu tine. Nu se stie cand te va scoate din vreo incurcatura. Conceput din doua piese, acest puzzle este foarte usor de rezolvat si vei gasi adevarata provocare in a-l aduce la starea initiala. Ce zici? Te incumeti?
  69,00 lei
  69,00 lei
 • Sale
  49,00 lei

  Flow Ring

  FLOW RING este o jucarie cinetica senzationala! Este super distractiv sa lasi pur si simplu inelul sa traverseze intregul tau brat, sa il muti de pe un brat pe celalalt sau chiar sa il muti pe bratul unui prieten! FLOW RING este construit din metal, pentru o rezistenta sporita si pentru un look extraordinar! Pachetul contine Inelul metalic si un saculet textil negru pentru pastrare si transport. * Inelul de metal nu este ascutit, deci nu poate rani mana in timpul jocului. https://www.youtube.com/watch?v=QuUZLe5BWXk
  49,00 lei
  49,00 lei
Select your currency
EUREuro