Jelly Belly

Filters

Showing all 6 results

Departments

Price Filter

Product Categories

6 products

 • Sold out
  47,76 $

  JELLY BELLY BEAN BOOZLED EDITIA A 4-A – CUTIE CU SPINNER GIGANT (357G)

  Aţi auzit de Jelly Belly Bean Boozled® challenge? Dacă nu, vă spunem noi cum se procedează: luaţi un prieten, o cutie de Jelly Belly Jumbo cu spinner şi lăsaţi jocul să dicteze culoarea de Jelly Belly pe care trebuie să o mâncaţi amândoi deodată. Partea distractivă începe doar acum: din două Jelly Belly de aceeaşi culoare, una dintre ele va avea un gust… să-i spunem ciudat. De iarbă. Sau de şosete. Sau de mâncare pentru câini! La final câştigătorul este acela dintre voi care a nimerit cele mai multe arome ciudate! Bomboanele sunt ambalate individual, in pungi de cate 10 g! Editia a 4-a vine cu 2 arome noi: lapte stricat/cocos si peste mort/smoothie de banane si capsuni! 10 culori, 20 arome: șosete murdare/tutti frutti, iarbă proaspăt tăiată/lime, ou stricat/popcorn, pastă de dinți/coacăze, vomă/piersică, mâncare pentru câini/ciocolată, muci/pară și brânză mucegăită/porumb caramelizat, lapte stricat/cocos si peste mort/smoothie de banane si capsuni.
  47,76 $
  47,76 $
 • 5,76 $

  BeanBoozled 4rd Edition – Jelly Belly

  Indrazneste sa joci noul Jelly Belly Bean Boozled Editia a 4-a! Budinca cu ciocolata, Smoothie de banane, Cocos sau Peste stricat, Voma sau delicioasa Conserva de caini? Tu oare ce vei manca acum?
  5,76 $
  5,76 $
 • Sold out
  14,16 $

  BeanBoozled 3rd Edition game – Jelly Belly

  Indrazneste sa joci! Oare ce vei manca acum? Popcorn cu unt, Cocos, Lemn dulce sau Pasta de dinti, Voma sau delicioasele Oua stricate? Celebrul Jelly Belly Bean Boozled este cea mai tare provocare!
  14,16 $
  14,16 $
 • Sold out
  5,76 $

  Harry Potter – Jelly Belly

  Fan Harry Potter? Indrazneste sa imparti cu prietenii bomboanele magice cu gust de Socrtisoara, Bezele, Carnati, Ceara de urechi sau Sapun…
  5,76 $
  5,76 $
 • Sold out
  14,16 $

  BeanBoozled Mystery Dispenser 4th Edition – Jelly Belly

  Jelly Belly Bean Boozled Mystery Dispenser este jocul tau preferat! Hazardul iti poate aduce o bomboana cu gust de Popcorn cu caramel sau Oua stricate. Poate piersica ori delicioasa pasta de dinti?
  14,16 $
  14,16 $
 • 4,08 $

  Jelly Belly 20 Arome 100g

  Daca vrei sa incerci ceva nou de fiecare data, Jelly Belly 20 arome sunt bomboanele tale preferate! Popcorn cu unt, vata de zahar, lemn dulce, pepene verde…tie care iti place?
  4,08 $
  4,08 $
Select your currency
EUR Euro