ACCESORIES

Filters

Showing all 6 results

Departments

Price Filter

Product Categories

6 products

Accesorii utile pentru kendama realizate de Sweets Kendamas.

 • 38,16 $

  EDC Dama Bag

  The perfect bag for your #EveryDayCarry! Fit your kendamas, camera, water, and anything else you might need for a sesh! Originally part of the NAKO 2019 Swag Bag giveaways, we now have these bags in stock for everyone who couldn't make it out! Features: custom Black-on-black camo design "Sweets Green" stitching Reflective NAKO marks Easy Access Dama Pocket Diamond patch to attach your favorite Kendama Holster Reflective "Kendama" strap
  38,16 $
  38,16 $
 • 12,00 $
  12,00 $
 • 19,20 $

  SixFinger Strings – 11 Packs: Ață pentru kendama – Extra Lungă

  ,
  Ațele Extra-long care se potrivesc pentru orice tip de jucător! SixFinger Strings sunt ațe de o calitate superioară! Sunt realizate din nylon impletit ceea ce oferă rezistență și un balans perfect între elasticitate și tărie. Acestea sunt ațele pe care le folosim la kendamele Homegrown și Pro Models, dar de o lungime mai mare. De ce Ață SixFinger? Trick-urile evoluează, astfel că acum mulți jucători preferă ațele mai lungi. Ațele Sweets SixFinger sunt Extra-Lungi pentru ca tu să poți să alegi marimea potrivită pentru kendama ta! Poți folosi aceste ațe în stilul tradițional de 2 degete sau sa le folosești la o lungime de 6 degete, pentru trick-uri de juggle mai usoare. O metodă de masurare a aței pentru kendama este cea a numărului de degete care încap între basecup și capătul aței în timp ce tama este în spike. Pachetul conține: - 11 Ațe - 6 Mini rulmenți metalici - 5 Mărgele din plastic - 4 Stickere - 4 Unealte pentru schimbarea aței. Ațele măsoară aproximativ 560mm.
  19,20 $
  19,20 $
 • SixFinger Strings – 4 Pack : Ață pentru kendama – Extra Lungă

  ,
  Ațele Extra-long care se potrivesc pentru orice tip de jucător! SixFinger Strings sunt ațe de o calitate superioară! Sunt realizate din nylon impletit ceea ce oferă rezistență și un balans perfect între elasticitate și tărie. Acestea sunt ațele pe care le folosim la kendamele Homegrown și Pro Models, dar de o lungime mai mare. De ce Ață SixFinger? Trick-urile evoluează, astfel că acum mulți jucători preferă ațele mai lungi. Ațele Sweets SixFinger sunt Extra-Lungi pentru ca tu să poți să alegi marimea potrivită pentru kendama ta! Poți folosi aceste ațe în stilul tradițional de 2 degete sau sa le folosești la o lungime de 6 degete, pentru trick-uri de juggle mai usoare. O metodă de masurare a aței pentru kendama este cea a numărului de degete care încap între basecup și capătul aței în timp ce tama este în spike. Pachetul conține: - 4 Ațe - 2 Mini rulmenți metalici - 2 Mărgele din plastic - 4 Stickere - 1 Unealtă pentru schimbarea aței. Ațele măsoară aproximativ 560mm.
  7,68 $
 • Premium String: Ață pentru kendama: 5 bucăți

  ,
  5 ațe premium Sweets Kendamas Ațele sunt din mătase și au o rezistență mare. Fiecare pachet conține 5 ațe, 5 mărgele și o ustensilă care te ajută la schimbat ața. ALEGE CULOAREA
  9,60 $
 • Packet Ata Premium SWEETS

  ,
  Noile pachete Sweets Premium String Packs! Aceste ate sunt din matease, astfel ca trick-uri precum hand rolls sau swirl, sunt foarte usor de executat, fara ca sa provoace inconfort mainii. Packetul Ata Premium SWEETS contine 2 ate premium, o margea si un string tool.
  4,80 $
Select your currency
EUR Euro