Homegrown

Filters

Showing all 5 results

Departments

Price Filter

Product Categories

5 products

Homegrown sunt kendame realizate in totalitate in Minesota, USA, din lemn premium si cu o precizie marita.

 • Sale
  259,00 lei

  HOMEGROWN NEXT GEN ASH – RUSTIC SANGRIA – CUSHION

  Aducem inapoi Homegrown-urile cu tama vopsita! Rustic Ash este un stil nou de vopsea, pentru noi la SweetsLab. Vopsitorii nostrii au gasit o noua tehnica care le permite sa vopseasca tamele astfel ca granulatia lemnului sa iasa in evidenta! Tama este acoperita apoi cu un strat metalic, care scoate mai mult in evidenta granulatia lemnului Specificatii: Ash Next Gen Ken Ash Tama Fulgi Metalici in vopsea Cushion Clear Fiecare Kendama Homegrown vine isotita de: HG Stickers Insigna HG Ata si Margea de rezerva. Sweets Kendamas este in parteneriat cu The Arbor Day Foundation, astfel ca pentru fiecare Kendama Homegrown vanduta, acesta fundatie planteaza un copac! Datorita porilor din lemnul de Frasin, aceste tame se vor lovi mai usor in jurul gauri.
  259,00 lei
  259,00 lei
 • Sale
  209,00 lei

  HG CLASSIC HICKORY W/ ASH CUSHION

  Pentru această kendama Compania Sweets Kendamas a ales sa folosească forma originală pentru Ken. Această formă este foarte indrăgită de mulți jucători din întreaga lume și multe titluri de campioni au fost câștigate folosind kendame de această formă. Lemnul folosit la construcția Ken-ului este Hickory iar la realizarea tamei s-a folosit lemn de Frasin (Ash). Cele două tipuri de lemn se completează foarte bine unul pe celălalt, reușind să ofere o experiență de joc extraordinară și o ușurință mare la realizarea unei game largi de trick-uri. Tama este acoperită cu vopseaua Cushion Clear, oferind un grip bun încă de la început. Fiecare kendama vine ambatată în cutie specială Homegrown, alături de sticker și insignă Homegrown, Bandană Sweets, ață și mărgea de rezervă.
  209,00 lei
  209,00 lei
 • Sale
  209,00 lei

  HG CLASSIC HICKORY W/ ASH

  Pentru această kendama Compania Sweets Kendamas a ales sa folosească forma originală pentru Ken. Această formă este foarte indrăgită de mulți jucători din întreaga lume și multe titluri de campioni au fost câștigate folosind kendame de această formă. Lemnul folosit la construcția Ken-ului este Hickory iar la realizarea tamei s-a folosit lemn de Frasin (Ash). Cele două tipuri de lemn se completează foarte bine unul pe celălalt, reușind să ofere o experiență de joc extraordinară și o ușurință mare la realizarea unei game largi de trick-uri. Fiecare kendama vine ambatată în cutie specială Homegrown, alături de sticker și insignă Homegrown, Bandană Sweets, ață și mărgea de rezervă.
  209,00 lei
  209,00 lei
 • Sale
  300,00 lei

  Homegrown Birch Cushion

  Homegrown Birch Cushion - Acum cu noua vopsea Cushion Clear. Acesta kendama are vopsea special creeata de Sweets pentru a amortiza impactul si a creste controlul asupra trucurilor de echilibru. Vopsita cu SENZATIONALA vopsea CUSHION CLEAR, confera un nivel ridicat de joc si durabilitate. Birch HG Ken + Birch HG Tama + Cushion Clear Finish Fiecare cutie de HG Kendama, are inclus, o banda HG, o extra ata, margea, instructiuni si stickere.
  300,00 lei
  300,00 lei
 • 300,00 lei

  HOMEGROWN BIRCH

  The “Homegrown” line of Kendamas from Sweets Kendamas. Homegrown Kendamas are made locally in our home state of Minnesota by expert wood craftsmen. We work with the manufacturer closely to bring to market the highest quality Kendama to ever bear the Sweets name. This run is made from 100% Birch. Birch is a durable hardwood that takes a wears in beautifully. Every Homegrown Kendama comes in premium Homegrown packaging with an extra string and bead.
  300,00 lei
  300,00 lei
Select your currency
EUREuro