Homegrown

Filters

Showing all 8 results

Departments

Price Filter

Product Categories

8 products

Homegrown sunt kendame realizate in totalitate in Minesota, USA, din lemn premium si cu o precizie marita.

 • 105,36 $

  Next Gen HG Custom – Bubblicious – Maple/Birch

  De data aceasta, Shane Kohlmeier, vopsitorul nostru a avut mana libera sa creeze noul set de HG Customs. Prima kendama din aceasta serie este Bubblicious; o tama din lemn de mesteacan (birch) in culoare visinie cu un design unic cu buline. In jurul gauri tama este vopsita cu alb, pentru a face urmarirea tamei mai usoara. Tama este acoperita cu Cushion Clear si atasata unui ken in forma Homegrown Next Gen din Artar (maple). Fiecare Kendama vine ambalată în cutia specială de Homegrown alături de Sticker Homegrown, Ață și Mărgea de rezervă. Sweets Kendamas este parteneră a fundației The Arbor Day, astfel încât fiecare Kendama Homegrown cumpărată să ajute la plantarea unui copac!
  105,36 $
  105,36 $
 • 107,76 $

  HOMEGROWN X MUGEN | EMERALD

  Suntem onorați să vă prezentăm colaborarea noastră cu Kazuma Iwata! Homegrown x Mugen este kendama la care legenda din spatele firmei Mugen a lucrat direct cu o companie Americana de kendama. Aceasta este o ediție limitată, odată ce stocul se vinde, nu se vor mai produce în acestă culoare! Homegrown x Mugen EMERALD marchează a doua legendă din spatele Mugen x Sweets Homegrown. Pentru această variantă am ales culoarea verde emerald. Matt "Sweets" Jorgenson căuta să își completexe colecția de MUGEN OG și a descoperit ca MUGEN OG EMERALD este cel mai greu de găsit, datorită rarității lui. Când a venit timpul pentru a doua colaborare între Sweets și Mugen s-a știut exact ce culoare va fi urmatoarea tamă. Aderența acestei tame este extraordinară, perfectă pentru a realiza un Lunar din prima și totuși un pic alunecoasă pentru a imita clasica vopsea Mugen. Greutatea dintre Ken si Tama este echilibrata, pot aparea diferențe de maxim 10gr. Având un Ken extraordinar din Arțar, aceste kendame sunt gata de joacă! Dar dacă decideți să o păstrați nejucată în colecția dumneavostră, înțelegem pe deplin. Fiecare Homegrown x Mugen vine însoțită de: Tama din lemn de Cireș vopsită de Kazuma Iwata cu logo Kanji gravat în interiorul găuri. Ken din lemn de Arțar Abtipild HG x Mugen pe partea de jos a kendamei Sticker rotund HG x Mugen Sticker dreptunghiular HG x Mugen Insignă HG x Mugen Bandană Homegrown Ață și mărgea de rezervă
  107,76 $
  107,76 $
 • Sale
  76,56 $ 62,16 $

  HOMEGROWN NEXT GEN ASH – RUSTIC SANGRIA – PRO CLEAR

  Aducem inapoi Homegrown-urile cu tama vopsita! Rustic Ash este un stil nou de vopsea, pentru noi la SweetsLab. Vopsitorii nostrii au gasit o noua tehnica care le permite sa vopseasca tamele astfel ca granulatia lemnului sa iasa in evidenta! Tama este acoperita apoi cu un strat metalic, care scoate mai mult in evidenta granulatia lemnului. Specificatii: Ash Next Gen Ken Ash Tama Fulgi Metalici in vopsea PRO Clear Fiecare Kendama Homegrown vine isotita de: HG Stickers Insigna HG Ata si Margea de rezerva. Sweets Kendamas este in parteneriat cu The Arbor Day Foundation, astfel ca pentru fiecare Kendama Homegrown vanduta, acesta fundatie planteaza un copac! Datorita porilor din lemnul de Frasin, aceste tame se vor lovi mai usor in jurul gauri.
  76,56 $ 62,16 $
  76,56 $ 62,16 $
 • Sale
  76,56 $ 62,16 $

  HOMEGROWN NEXT GEN ASH – RUSTIC SANGRIA – CUSHION

  Aducem inapoi Homegrown-urile cu tama vopsita! Rustic Ash este un stil nou de vopsea, pentru noi la SweetsLab. Vopsitorii nostrii au gasit o noua tehnica care le permite sa vopseasca tamele astfel ca granulatia lemnului sa iasa in evidenta! Tama este acoperita apoi cu un strat metalic, care scoate mai mult in evidenta granulatia lemnului Specificatii: Ash Next Gen Ken Ash Tama Fulgi Metalici in vopsea Cushion Clear Fiecare Kendama Homegrown vine isotita de: HG Stickers Insigna HG Ata si Margea de rezerva. Sweets Kendamas este in parteneriat cu The Arbor Day Foundation, astfel ca pentru fiecare Kendama Homegrown vanduta, acesta fundatie planteaza un copac! Datorita porilor din lemnul de Frasin, aceste tame se vor lovi mai usor in jurul gauri.
  76,56 $ 62,16 $
  76,56 $ 62,16 $
 • Sale
  74,16 $ 50,16 $

  HG CLASSIC HICKORY W/ ASH CUSHION

  Pentru această kendama Compania Sweets Kendamas a ales sa folosească forma originală pentru Ken. Această formă este foarte indrăgită de mulți jucători din întreaga lume și multe titluri de campioni au fost câștigate folosind kendame de această formă. Lemnul folosit la construcția Ken-ului este Hickory iar la realizarea tamei s-a folosit lemn de Frasin (Ash). Cele două tipuri de lemn se completează foarte bine unul pe celălalt, reușind să ofere o experiență de joc extraordinară și o ușurință mare la realizarea unei game largi de trick-uri. Tama este acoperită cu vopseaua Cushion Clear, oferind un grip bun încă de la început. Fiecare kendama vine ambatată în cutie specială Homegrown, alături de sticker și insignă Homegrown, Bandană Sweets, ață și mărgea de rezervă.
  74,16 $ 50,16 $
  74,16 $ 50,16 $
 • Sale
  72,00 $ 50,16 $

  HG CLASSIC HICKORY W/ ASH

  Pentru această kendama Compania Sweets Kendamas a ales sa folosească forma originală pentru Ken. Această formă este foarte indrăgită de mulți jucători din întreaga lume și multe titluri de campioni au fost câștigate folosind kendame de această formă. Lemnul folosit la construcția Ken-ului este Hickory iar la realizarea tamei s-a folosit lemn de Frasin (Ash). Cele două tipuri de lemn se completează foarte bine unul pe celălalt, reușind să ofere o experiență de joc extraordinară și o ușurință mare la realizarea unei game largi de trick-uri. Fiecare kendama vine ambatată în cutie specială Homegrown, alături de sticker și insignă Homegrown, Bandană Sweets, ață și mărgea de rezervă.
  72,00 $ 50,16 $
  72,00 $ 50,16 $
 • Sale
  78,96 $ 72,00 $

  Homegrown Birch Cushion

  Homegrown Birch Cushion - Acum cu noua vopsea Cushion Clear. Acesta kendama are vopsea special creeata de Sweets pentru a amortiza impactul si a creste controlul asupra trucurilor de echilibru. Vopsita cu SENZATIONALA vopsea CUSHION CLEAR, confera un nivel ridicat de joc si durabilitate. Birch HG Ken + Birch HG Tama + Cushion Clear Finish Fiecare cutie de HG Kendama, are inclus, o banda HG, o extra ata, margea, instructiuni si stickere.
  78,96 $ 72,00 $
  78,96 $ 72,00 $
 • 72,00 $

  HOMEGROWN BIRCH

  The “Homegrown” line of Kendamas from Sweets Kendamas. Homegrown Kendamas are made locally in our home state of Minnesota by expert wood craftsmen. We work with the manufacturer closely to bring to market the highest quality Kendama to ever bear the Sweets name. This run is made from 100% Birch. Birch is a durable hardwood that takes a wears in beautifully. Every Homegrown Kendama comes in premium Homegrown packaging with an extra string and bead.
  72,00 $
  72,00 $
Select your currency
EUR Euro
USD Dolar american (SUA)