Mystery Kendamas

Filters

Showing all 2 results

Departments

Price Filter

Product Categories

2 products

Nu sti ce kendama sa alegi? Alege mystery prime si vei primi o kendama surpriza, cu un ken de prime si o tama aleatorie. Kendamele Homegrown Mystery contin un ken rar spectraply si o tama random.

 • Sale
  149,00 lei

  HOMEGROWN SPECTRAPLY MYSTERY

  ,
  A apărut homegrown spectra ply Mystery! Dacă vrei sa îți încerci norocul, sau nu sti ce sa alegi.... acest model este pentru tine. Fiecare Kendama homegrown spectra ply Mystery este o Kendama care conține un Ken homegrown NexT Gen sau OG spectra ply și o tama cu orice vopsea pe care sweets au făcut-o vreodată. Aceste combinații sunt aleatorii. Aceste kendame pot avea mici defecte vizuale pe Ken sau pe tama, dar care nu influentează deloc jocul. **Datorită modului de construcție a kendamelor Spectraply, alcătuite din mai multe straturi de lemn, aceste kendame nu au aceași rezistentă în timp și la impacturi mari ca și cele construite dintr-o singură bucată de lemn. Aveți grijă deosebită în timpul jocului, de modul de joc și locația unde exersați.** ATENȚIE! Aceste kendame sunt surpriza și nu se vor oferi schimburi sau returnarea banilor pentru ele fără excepție!
  149,00 lei
  149,00 lei
 • Sale
  99,00 lei

  Prime Mystery

  A apărut si Prime Mystery Kendama! Nu sti ce sa îți cumperi? Nu te poți hotătâ? Alege o Kendama Mystery! Kendamele Mystery sunt avantajoase la preț și conțin o Kendama cu Ken prime și tama surpriza! Poate fi cu orice vopsea de la sweets. ATENȚIE !!! Kendamele Mystery pot avea mici defecte și imperfecțiuni atât la Ken cât și la Tama, dar sunt perfect jucabile. Aceste kendame nu vor fi înlocuite. Fiecare Kendama prime Mystery vine ambalata in cutie Mystery.
  99,00 lei
  99,00 lei
Select your currency
EUREuro