Jumbo XL

Filters

Showing all 3 results

Departments

Price Filter

Product Categories

3 products

 • Sale
  199,00 lei

  Jumbo XL – Leopard

  ,
  Acesta Kendama are un model Leopard cu fundul maro pentru o mai bună urmărire, acoperit cu o vopsea specială din cauciuc, care îi conferă o aderență super. Vopseaua din cauciuc este excelentă pentru orice jucător kendama. Acest tip de vopsea vă oferă mai mult control și face mult mai ușor trucurile de echilibru. În timp ce culoarea de jos permite cea mai simplă și mai bună urmărire! Aceasta kendama are o dimensiune mai mare fata de o kendama obisnuita.
  199,00 lei
  199,00 lei
 • Sale
  199,00 lei

  Jumbo XL – Jungle Camo

  Acesta Kendama are un model Jungla Camuflaj cu fundul alb pentru o mai bună urmărire, acoperit cu o vopsea specială din cauciuc, care îi conferă o aderență super. Vopseaua din cauciuc este excelentă pentru orice jucător kendama. Acest tip de vopsea vă oferă mai mult control și face mult mai ușor trucurile de echilibru. În timp ce culoarea de jos permite cea mai simplă și mai bună urmărire! Aceasta kendama are o dimensiune mai mare fata de o kendama obisnuita.
  199,00 lei
  199,00 lei
 • Sale
  199,00 lei

  Jumbo XL – Army Camo

  Acesta Kendama are un model Army Camo cu fundul alb pentru o mai bună urmărire, acoperit cu o vopsea specială din cauciuc, care îi conferă o aderență super. Vopseaua din cauciuc este excelentă pentru orice jucător kendama. Acest tip de vopsea vă oferă mai mult control și face mult mai ușor trucurile de echilibru. În timp ce culoarea de jos permite cea mai simplă și mai bună urmărire! Aceasta kendama are o dimensiune mai mare fata de o kendama obisnuita.
  199,00 lei
  199,00 lei
Select your currency
EUREuro