Pro Model

Filters

Showing all 3 results

Departments

Price Filter

Product Categories

3 products

 • Sale
  179,00 lei

  Abstract Kendama

  , ,
  Această kendama este o ediție limitată, fiind o colaborare între Kendama USA si Artistul muzical Abstract de la Cyber Syndicate Record. Abstract este un rapper care a crescut în Jackson Hole, WY care trăiește acum în Arizona. Progresând în kendama el a gasit similarități între continuitatea care există în timpul jocului cu kendama și în timpul producției muzicale. Această colaborare ajută la comemorarea unui an de la lansarea albumului său: "Something to Write Home About". Caracteristici: Lemn de Fag Forma Kaizen 2.0 Vopsea Super Stick Tama alba cu 2 stripe-uri, albastru și verde. Kendama vine in cutie simpla de plastic.
  179,00 lei
  179,00 lei
 • Sale
  209,00 lei

  Turner Thorne Pro Model – v4 – Army Green

  , , ,
  Inspirata din drumetiile montane ale lui Turner Thorn, acesta kendama iti aduce mai aproape aerul de munte. Ken Beech(de fag) si tama vopsita cu silk face din acesta o kendama super jucabila! Fiecare kendama, vine ambalata in cutie si are incluse intructiuni, o extra ata, margea si stickere.
  209,00 lei
  209,00 lei
 • 229,00 lei

  Jake Wiens Pro Model – v4 – Moon Rock Grey

  , ,
  Jake Wiens Pro Model - v4 - Moon Rock Grey Cu vopsea silk, are culoare inspirata de nuanta de rocii de luna, si surprinde fazele lunii pe kenul Beech (de fag), Jake Wiens Pro Model este o kendama deosebita! Fiecare kendama, vine ambalata in cutie si are incluse intructiuni, o extra ata, margea si stickere.
  229,00 lei
  229,00 lei
Select your currency
EUREuro