Filters

Showing all 5 results

Departments

Price Filter

Product Categories

5 products

 • 239,00 lei

  PNW Kendama – Kotodama S2

  Kotodama S2 Lemnul folosit la construcția KENULUI acestei kendame este Mesteacăn (BIRCH) TAMA este construită din lemn de Mesteacăn cu 3 linii de la mijloc în jos din lemn de Padauk. Kendama vine ambalată în cutie alături de ața cu mini rulment și sticker. ATENȚIE! KENDAMELE PNW VIN FĂRĂ AȚA MONTATĂ. ACEASTA SE VA MONTA DE CĂTRE CUMPĂRĂTOR!
  239,00 lei
  239,00 lei
 • 299,00 lei

  PNW Kendama – Grant Ingersoll PRO MODEL

  Grant Ingersoll PRO MODEL Lemnul folosit la construcția KENULUI acestei kendame este FRASIN (ASH) TAMA este construită din lemn de FRASIN cu 3 linii înguste în partea de mijloc din lemn de NUC (WALLNUT) Kendama vine ambalată în cutie alături de ața cu mini rulment și sticker. ATENȚIE! KENDAMELE PNW VIN FĂRĂ AȚA MONTATĂ. ACEASTA SE VA MONTA DE CĂTRE CUMPĂRĂTOR!
  299,00 lei
  299,00 lei
 • 299,00 lei

  PNW Kendama – Kris Bosch PRO MODEL

  Kris Bosch PRO MODEL Lemnul folosit la construcția KENULUI acestei kendame este Mesteacăn (BIRCH) TAMA este construită din lemn de Mesteacăn cu 2 stripe-uri late din lemn de Nuc (wallnut) Kendama vine ambalată în cutie alături de ața cu mini rulment și sticker. ATENȚIE! KENDAMELE PNW VIN FĂRĂ AȚA MONTATĂ. ACEASTA SE VA MONTA DE CĂTRE CUMPĂRĂTOR!
  299,00 lei
  299,00 lei
 • 299,00 lei

  PNW Kendama – Soma Kanemoto PRO MODEL

  Soma Kanemoto PRO MODEL Lemnul folosit la construcția KENULUI acestei kendame este Arțar (MAPLE) TAMA este construită din lemn de Arțar cu 4 linii înguste în partea din mijloc din lemn de Padauk. Kendama vine ambalată în cutie alături de ața cu mini rulment și sticker. ATENȚIE! KENDAMELE PNW VIN FĂRĂ AȚA MONTATĂ. ACEASTA SE VA MONTA DE CĂTRE CUMPĂRĂTOR!
  299,00 lei
  299,00 lei
 • 159,00 lei

  PNW Kendama – SLATE

  SLATE Lemnul folosit la construcția acestei kendame este Fag (beech) Kendama vine ambalată în cutie alături de ața cu mini rulment și sticker. ATENȚIE! KENDAMELE PNW VIN FĂRĂ AȚA MONTATĂ. ACEASTA SE VA MONTA DE CĂTRE CUMPĂRĂTOR!
  159,00 lei
  159,00 lei
Select your currency
EUREuro