GrainTheory

Filters

Showing all 3 results

View 20/40/All

Departments

Price Filter

Product Categories

3 products

 • lei 199,00

  GT-E1 „STITCH”

  GT pentru FIECARE! Acesta este noul GT-E1 STITCH! GT-E1 este prima kendama de acest gen din portofoliul GT. Forma clasica GT-1 a fost retrasa din productia din USA si transmisa peste mari intr-un efort de a face mai multe kendame pentru mai putin. STITCH vine vopsita cu vopseaua „STICKY AF”, rulment GT, gaura alternativa pentru ata numita Whormhole, si un ken in forma clasica GT-1.

  DESIGN
  Designul pentru STITCH este inspirat de clasicul 70/30 iubit de toata lumea. Partile de sus si de jos alea tamei sunt finalizate cu cate o linie punctata preluata direct din logo-ul GT. Etrierele care se gasesc in logo-ul GT sunt aplicate in cupa de baza, orientate pentru inward lunar. Liniile punctate au fost puse si in jurul cupei mari alaturi de textul GT-E1 plasat necentrat pentru a putea fi vazut din fata kendamei.

  Bucurati-va de STITCH si bun venit in viata GT.

  Fiecare kendama include:
  – Kendama GT-E1 „STITCH”
  – Sticker GT
  – Saculet GT-E1
  – 2 mini rulmenti GT
  – 2 Ate

  lei 199,00
  lei 199,00
 • lei 199,00

  GT-E1 „ROKU”

  GT pentru FIECARE! Acesta este noul GT-E1 ROKU! GT-E1 este prima kendama de acest gen din portofoliul GT. Forma clasica GT-1 a fost retrasa din productia din USA si transmisa peste mari intr-un efort de a face mai multe kendame pentru mai putin. ROKU vine vopsita cu vopseaua „STICKY AF”, rulment GT, gaura alternativa pentru ata numita Whormhole, si un ken in forma clasica GT-1.

  DESIGN
  Designul pentru ROKU este inspirat de clasicul Shin Fuji Rokurosen. Liniile variate genereaza o urmarire usoara a tamei precum si un stil deosebit. Se pot observa liniile punctate de la centru. Aceste linii sunt preluate direct din logo-ul GT si aplicate pe acest design. Etrierele care se gasesc in logo-ul GT sunt aplicate in cupa de baza, orientate pentru inward lunar. Liniile punctate au fost puse si in jurul cupei mari alaturi de textul GT-E1 plasat necentrat pentru a putea fi vazut din fata kendamei.

  Bucurati-va de ROKU si bun venit in viata GT.

  Fiecare kendama include:
  – Kendama GT-E1 „ROKU”
  – Sticker GT
  – Saculet GT-E1
  – 2 mini rulmenti GT
  – 2 Ate

  lei 199,00
  lei 199,00
 • Sold out
  lei 499,00lei 569,00

  Grain Theory – Stodd Mod Spectrum

  Kendamele GT sunt aici!

  Fiecare kendama GT vine in saculetul ei, impreuna cu un sticker, o ata de rezerva si o insigna.

  Alege culoarea kendamei de mai jos.

  lei 499,00lei 569,00
  lei 499,00lei 569,00