Concurs – Câștigă un HOMEGROWN X MUGEN

CONCURSUL S-A TERMINAT

Câștigă un HOMEGROWN X MUGEN !

CUMPĂRĂ O KENDAMA DE PE WWW.SWEETSKENDAMAS.RO ÎN PERIOADA 01 MARTIE – 31 MARTIE 2018 ȘI INTRI AUTOMAT ÎN TOMBOLA PENTRU O KENDAMA DE COLECTIE, REALIZATA DE SWEETSKENDAMAS IN COLABORARE CU MUGEN MUSOU!

Regulile concursului

Intră în concurs toți cei care respectă toate regulile de mai jos:

 • Comandă în perioada 01 Martie – 31 Martie 2018 o kendama de pe website-ul nostru www.sweetskendamas.ro
 • Preia comanda de la curier si achită contravaloarea ei.
 • Nu intră în concurs comenzile care conțin doar accesorii, tricouri, micro kendame, mini kendame, brelocuri, ghiozdane, saci, jammer, etc, comanda trebuie să conțină neapărat o kendamă.

Premii

1 x Kendama HOMEGROWN X MUGEN WINE


Castigatorul va fi extras prin Random.org în data de 6 Aprilie 2018. 
Acesta va fi contactat telefonic după verificarea comenzi.
Premiul va fi livrat prin Urgent Cargus.
Câștigătorul va fi afișat și pe această pagină.

 

Câștigătorul a fost ales!

Fericitul câștigător al super kendamei de colecție HOMEGROWN X MUGEN WINE este Carla Popa din Ghiroda, Timiș.

Felicitări din partea echipei SWEETSKENDAMAS.RO!

Urmărește pe site noul concurs din secțiunea CONCURS din meniul principal, pentru a avea și tu sansă să câștigi!

 • 107,76 $

  HOMEGROWN X MUGEN | WINE

  Suntem onorați să vă prezentăm colaborarea noastră cu Kazuma Iwata! Homegrown x Mugen este kendama la care legenda din spatele firmei Mugen a lucrat direct cu o companie Americana de kendama. Aceasta este o ediție limitată, odată ce stocul se vinde, nu se vor mai produce în acestă culoare! Pentru prima noastră colaborare am ales una dintre cele mai clasice culori: Vin. Pozele nu pot să redea perfect frumusețea acestei vopsele. Granulația lemnului de cireș se poate vedea prin vopseaua transparentă în culoarea vinului, reușind astfel ca foecare tama să fie unică. Aderența acestei tame este extraordinară, perfectă pentru a realiza un Lunar din prima și totuși un pic alunecoasă pentru a imita clasica vopsea Mugen. Greutatea dintre Ken si Tama este echilibrata, pot aparea diferențe de maxim 10gr. Având un Ken extraordinar din Arțar, aceste kendame sunt gata de joacă! Dar dacă decideți să o păstrați nejucată în colecția dumneavostră, înțelegem pe deplin. Fiecare Homegrown x Mugen vine însoțită de: Tama din lemn de Cireș vopsită de Kazuma Iwata cu logo Kanji gravat în interiorul găuri. Ken din lemn de Arțar Abtipild HG x Mugen pe partea de jos a kendamei Sticker rotund HG x Mugen Sticker dreptunghiular HG x Mugen Insignă HG x Mugen Bandană Homegrown Ață și mărgea de rezervă
  107,76 $
  107,76 $
Select your currency
EUR Euro