ACCESORIES

Filters

Showing all 3 results

Departments

Price Filter

Product Categories

3 products

Accesorii utile pentru kendama realizate de Sweets Kendamas.

 • 39,00 lei

  Dama Claw – The Kendama Wall Hook

  ,
  We have been searching for years to find the perfect way to display our kendama collections.  Racks look great but can only hold a few damas. Shelves can be expensive or hard to instal. Older options don't fit new gen shapes.  We needed something modular. Something affordable. And something that worked well...  We needed THE CLAW. Perfect for home, at the office, or even in your car!  Dama Claws can be used in 2 differnt ways depending on your personal style.  They can also be mounted using the included adhesive backing, or nailed to the wall for a more permanent feel.  Each Dama Claw includes: 1 Custom Printed Dama Claw Dama Claw wall plate 3 Nails 2-sided adhesive strips Watch our video to see how easy it is to start using your Dama Claw!
  39,00 lei
  39,00 lei
 • 80,00 lei

  SixFinger Strings – 11 Packs: Ață pentru kendama – Extra Lungă

  ,
  Ațele Extra-long care se potrivesc pentru orice tip de jucător! SixFinger Strings sunt ațe de o calitate superioară! Sunt realizate din nylon impletit ceea ce oferă rezistență și un balans perfect între elasticitate și tărie. Acestea sunt ațele pe care le folosim la kendamele Homegrown și Pro Models, dar de o lungime mai mare. De ce Ață SixFinger? Trick-urile evoluează, astfel că acum mulți jucători preferă ațele mai lungi. Ațele Sweets SixFinger sunt Extra-Lungi pentru ca tu să poți să alegi marimea potrivită pentru kendama ta! Poți folosi aceste ațe în stilul tradițional de 2 degete sau sa le folosești la o lungime de 6 degete, pentru trick-uri de juggle mai usoare. O metodă de masurare a aței pentru kendama este cea a numărului de degete care încap între basecup și capătul aței în timp ce tama este în spike. Pachetul conține: - 11 Ațe - 6 Mini rulmenți metalici - 5 Mărgele din plastic - 4 Stickere - 4 Unealte pentru schimbarea aței. Ațele măsoară aproximativ 560mm.
  80,00 lei
  80,00 lei
 • 32,00 lei

  SixFinger Strings – 4 Pack : Ață pentru kendama – Extra Lungă

  ,
  Ațele Extra-long care se potrivesc pentru orice tip de jucător! SixFinger Strings sunt ațe de o calitate superioară! Sunt realizate din nylon impletit ceea ce oferă rezistență și un balans perfect între elasticitate și tărie. Acestea sunt ațele pe care le folosim la kendamele Homegrown și Pro Models, dar de o lungime mai mare. De ce Ață SixFinger? Trick-urile evoluează, astfel că acum mulți jucători preferă ațele mai lungi. Ațele Sweets SixFinger sunt Extra-Lungi pentru ca tu să poți să alegi marimea potrivită pentru kendama ta! Poți folosi aceste ațe în stilul tradițional de 2 degete sau sa le folosești la o lungime de 6 degete, pentru trick-uri de juggle mai usoare. O metodă de masurare a aței pentru kendama este cea a numărului de degete care încap între basecup și capătul aței în timp ce tama este în spike. Pachetul conține: - 4 Ațe - 2 Mini rulmenți metalici - 2 Mărgele din plastic - 4 Stickere - 1 Unealtă pentru schimbarea aței. Ațele măsoară aproximativ 560mm.
  32,00 lei
  32,00 lei
Select your currency
EUREuro