Hand Painted

Filters

Showing all 6 results

Departments

Price Filter

Product Categories

6 products

 • Sale
  219,00 lei

  BIG BROTHER MAPLE – RASTA SPLIT

  , , , ,
  Noua kendama NEVIS RASTA este confecționata din lemn de arțar de înaltă calitate, forma Big Brother PHASE II, dimensiune naturală cu design în dungi Rasta 4 culori, acoperit cu vopseaua noastra SHEKEL Clear! Specificatii: Forma Big Brother Faza II Arțar de calitate premium - calitate îmbunătățită și durabilitate Rulment Logo MERKABA gravat pe partea de sus a Tamei Vopsea SHEKEL Clear Design cu dungi proaspete RASTA pe culoarea naturală a lemnului! Floarea Vieții gravata pe cupa mare
  219,00 lei
  219,00 lei
 • Sale
  199,00 lei

  BIG BROTHER BEECH – KINTSUGI 金継ぎ

  , , , ,
  Noul KINTSUGI realizat din lemn de fag de înaltă calitate, Big Brother PHASE II, alb curat cu design KINTSUGI, acoperit cu SHEKEL Clear! Oferind: Forma Big Brother Fase II Fag de calitate premium - calitate și durabilitate îmbunătățite Rulment Logo MERKABA gravat pe partea de sus a Tamei Vopsea SHEKEL Clear Design negru KINTSUGI pe fundal alb! Gravura KINTSUGI pe cupe Gaura in basecup KINTSUGI 生 き が い - „Reparația de aur a ceramicii pentru a îmbrățișa imperfecțiunile”
  199,00 lei
  199,00 lei
 • Sale
  199,00 lei

  BIG BROTHER BEECH – IKIGAI 生きがい

  , , , ,
  Noul IKIGAI realizat din lemn de fag de înaltă calitate, Big Brother PHASE II, alb curat cu design IKIGAI, acoperit cu SHEKEL Clear! Oferind: Forma Big Brother Fase II Fag de calitate premium - calitate și durabilitate îmbunătățite Rulment Logo MERKABA gravat pe partea de sus a Tamei Vopsea SHEKEL Clear Design negru IKIGAI pe fundal alb! Gravura IKIGAI pe cupe Gaura in basecup   IKIGAI 生 き が い - „Sensul existenței și motivul pentru a te ridica dimineața”
  199,00 lei
  199,00 lei
 • 239,00 lei

  Big Brother MAGMA RHINO

  , ,
  Big Brother MAGMA este confecționat din lemn de bambus de înaltă calitate, oferind un design curat si simplist, cu vopseaua noastra favorita RHINO CLEAR!  Specificatii Lemn de bambus de înaltă calitate Gravare 360 ° pe cupe Blue Ocean Design - Cea mai bună urmărire RHINO Clar Ata de 60 cm Rulment Saculet de pânză!
  239,00 lei
  239,00 lei
 • Sale
  159,00 lei

  AQUA RASTA BEECHWOOD- RHINO CLEAR

  , ,
  Aqua RASTA, are tama vopsita cu vopseaua RHINO CLEAR, una din cele mai appreciate vopsele de kendama, in patru culori, rosu, galben, verde, albastru. Kenul este de fag. Aqua RASTA, este vospita manual de Aviram Lugassi si este in editie limitata. Cutia contine stickere ata de rezerva si margea.
  159,00 lei
  159,00 lei
 • Sale
  169,00 lei

  BIG BROTHER – BAMBOO – DARK GREEN/WHITE V1 – Kendama Israel

  , ,
  Îndrăgita kendama Israel Big Brother acum din lemn de Bambus. Toate tamele Big brother sunt vopsite manual în Israel de @biko004 (Aviram Lugassi). Ediție limitată.
  169,00 lei
  169,00 lei
Select your currency
EUREuro