Filters

Showing all 6 results

Departments

Price Filter

Product Categories

6 products

 • 2.999,00 lei

  Caiac Sit on Top Tandem, Axoos, 3,60 metri lungime, galben

  ,
  Caiac Sit on Top Tandem, Axoos, 3,60 metri lungime, model on-360-yellow-galben Caiacul Axoos Sit On Top Tandem de 3.60 metri lungime este un caiac construit din polietilena de inalta densitate (HDPE), turnat prin suflare, ceea cel face durabil, rezistent la razele UV si impact. Profilul arcuit si partea frontala ridicata asigura o manevrabilitate foarte buna si o trecere foarte usoara prin valuri. Caiacul este conceput pentru a transporta 2 adulti. Acest caiac este recomandat pentru plimbari de agrement, iesiri cu familia, excursii pe rauri linistite sau lacuri. Dotari standard pentru caiacul Sit On Top Axoos Tandem, model on-360-green: - manere de transport pe partile laterale - manere de transport atat in partea din fata, cat si-n partea din spate - spatar pliabil pentru un confort sporit - zona de depozitare in partea din spate cu plasa elastica pentru prinderea bagajelor - designul carenei ofera o stabilitate foarte buna - suport pentru picioare cu mai multe pozitii pentru mai mult confort - suport pentru sticla sau pahar pentru fiecare loc - orificii de evacuare pentru scurgerea apei si dopuri aferente pentru inchidere Dimensiuni: - lungime: 360 cm - latime: 80 cm - adancime: 40cm - greutate: 30 kg - recomandata pentru greutate de pana la 230 kg - culoare: galben Model caiac: On-360-yellow Caiacul rigid Axoos se transporta foarte usor pe orice portbagaj de masina.
  2.999,00 lei
  2.999,00 lei
 • 2.999,00 lei

  Caiac Sit on Top Tandem, Axoos, 3,60 metri lungime, verde

  Caiac Sit on Top Tandem, Axoos, 3,60 metri lungime, model on-360-green verde Caiacul Axoos Sit On Top Tandem de 3.60 metri lungime este un caiac construit din polietilena de inalta densitate (HDPE), turnat prin suflare, ceea cel face durabil, rezistent la razele UV si impact. Profilul arcuit si partea frontala ridicata asigura o manevrabilitate foarte buna si o trecere foarte usoara prin valuri. Caiacul este conceput pentru a transporta 2 adulti. Acest caiac este recomandat pentru plimbari de agrement, iesiri cu familia, excursii pe rauri linistite sau lacuri. Dotari standard pentru caiacul Sit On Top Axoos Tandem, model on-360-green: - manere de transport pe partile laterale - manere de transport atat in partea din fata, cat si-n partea din spate - spatar pliabil pentru un confort sporit - zona de depozitare in partea din spate cu plasa elastica pentru prinderea bagajelor - designul carenei ofera o stabilitate foarte buna - suport pentru picioare cu mai multe pozitii pentru mai mult confort - suport pentru sticla sau pahar pentru fiecare loc - orificii de evacuare pentru scurgerea apei si dopuri aferente pentru inchidere Dimensiuni: - lungime: 360 cm - latime: 80 cm - adancime: 40cm - greutate: 30 kg - recomandata pentru greutate de pana la 230 kg - culoare: verde Model caiac: On-360-green Caiacul rigid Axoos se transporta foarte usor pe orice portbagaj de masina.
  2.999,00 lei
  2.999,00 lei
 • 2.699,00 lei

  Pachet caiac de pescuit pentru o persoana, model Sit On Top, portocaliu, lungime 3,05 metri si padela inclusa

  Caiac pentru pescuit Sit on Top, Axoos, 3,05 metri lungime, portocaliu Caiacul Sit on Top de 3.05 metri lungime este recomandat atat pentru plimbari de agrement, cat si pentru pescuit, excursii pe rauri linistite sau lacuri. Caiacul dispune de mai multe zone de depozitare, atat in fata cat si-n spate, oferind mai mult spatiu pentru a va depozita lucrurile. Caiacul are doua suporturi pentru prindere padela, atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga, pentru a impiedica caderea padelei atunci cand nu este utilizata. Caiacul dispune de o roata in partea din spate si manere multiple pentru un transport cat mai facil pe uscat. Acest caiac dispune de un spatar pliabil si un design special in zona picioarelor cu 4 pozitii pentru mai mult confort. Acest caiac are multiple accesorii pentru pescuit, dispune de un suport rotativ pentru undita si doua suporturi de montare pe punte ce va face pescuitul convenabil. Profilul arcuit si prova inalta asigura o manevrare rapida a caiacului si o trecere usoara prin valuri. Este un caiac fabricat din HDPE ceea ce il face durabil, rezistent la impact si raze UV. Dotarile standard sunt: – un spatar rabatabil pentru suport lombar – doua suporturi pentru lanseta – un suport rotativ pentru undita – doua prinderi pentru alt echipament de pescuit – un manere de transport in partea din fata si in partea din spate, precum si doua manere in lateral – doua compartimente etanse pentru bagaje, unul in fata si celalalt in spate – suport cu 4 pozitii pentru picioare pentru mai mult confort in timpul plimbarii – un locas integrat pentru recipientul de apa – orificii de scurgere si dopuri pentru inchidere – doua suporturi pentru prindere padela atat in partea din dreapta, cat si-n partea din stanga, atunci cand nu este utilizata – roata integrata in partea din spate pentru transportul pe uscat Dimensiuni: - lungime: 305 cm - latime: 80 cm - adancime: 32 cm - greutate: 21 kg - recomandata pentru persoane cu greutatea de pana la 130 kg - culoare: portocaliu Model caiac: On-305-orange Padela(negru sau galben): 220 lungime asamblata Lame in forma de lingura cu nervuri pentru performante maxime Vasla puternica si usoara din aluminiu Reglarea penei in 2 pozitii bara este din Aluminum 6061-T6 padela este din Polypropylene (include fiberglass) Caiacul rigid Axoos se transporta foarte usor pe orice portbagaj de masina.
  2.699,00 lei
  2.699,00 lei
 • 2.699,00 lei

  Pachet caiac de pescuit pentru o persoana, model Sit On Top, gri, lungime 3,05 metri si padela inclusa

  Caiac pentru pescuit Sit on Top, Axoos, 3,05 metri lungime, gri Caiacul Sit on Top de 3.05 metri lungime este recomandat atat pentru plimbari de agrement, cat si pentru pescuit, excursii pe rauri linistite sau lacuri. Caiacul dispune de mai multe zone de depozitare, atat in fata cat si-n spate, oferind mai mult spatiu pentru a va depozita lucrurile. Caiacul are doua suporturi pentru prindere padela, atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga, pentru a impiedica caderea padelei atunci cand nu este utilizata. Caiacul dispune de o roata in partea din spate si manere multiple pentru un transport cat mai facil pe uscat. Acest caiac dispune de un spatar pliabil si un design special in zona picioarelor cu 4 pozitii pentru mai mult confort. Acest caiac are multiple accesorii pentru pescuit, dispune de un suport rotativ pentru undita si doua suporturi de montare pe punte ce va face pescuitul convenabil. Profilul arcuit si prova inalta asigura o manevrare rapida a caiacului si o trecere usoara prin valuri. Este un caiac fabricat din HDPE ceea ce il face durabil, rezistent la impact si raze UV. Dotarile standard sunt: – un spatar rabatabil pentru suport lombar – doua suporturi pentru lanseta – un suport rotativ pentru undita – doua prinderi pentru alt echipament de pescuit – un manere de transport in partea din fata si in partea din spate, precum si doua manere in lateral – doua compartimente etanse pentru bagaje, unul in fata si celalalt in spate – suport cu 4 pozitii pentru picioare pentru mai mult confort in timpul plimbarii – un locas integrat pentru recipientul de apa – orificii de scurgere si dopuri pentru inchidere – doua suporturi pentru prindere padela atat in partea din dreapta, cat si-n partea din stanga, atunci cand nu este utilizata – roata integrata in partea din spate pentru transportul pe uscat Dimensiuni: - lungime: 305 cm - latime: 80 cm - adancime: 32 cm - greutate: 21 kg - recomandata pentru persoane cu greutatea de pana la 130 kg - culoare: gri Model caiac: On-305-grey Padela(negru sau galben): 220 lungime asamblata Lame in forma de lingura cu nervuri pentru performante maxime Vasla puternica si usoara din aluminiu Reglarea penei in 2 pozitii bara este din Aluminum 6061-T6 padela este din Polypropylene (include fiberglass) Caiacul rigid Axoos se transporta foarte usor pe orice portbagaj de masina.
  2.699,00 lei
  2.699,00 lei
 • 1.299,00 lei

  Caiac pentru copii Sit on Top, Axoos, 1,85 metri lungime, rosu si padela de 1.60 metri inclusa

  Caiac pentru copii Sit on Top, Axoos, 1,85 metri lungime, rosu si padela de 1.60 metri inclusa Caiacul pentru copii sit on top Axoos este conceput special pentru copii cu greutatea maxima de 55 kg. Acest model de caiac este unul foarte stabil, este foarte usor, avand doar 9 kg, se manvreaza si se transporta cu usurinta, fiind dotat cu o roata in partea din spate. Acest caiac are doua spatii de depozitare, unul in partea din fata dotat cu o coarda elastica si unul un partea din spate dotat cu o plasa. Acest caiac este fabricat din HDPE, o polietilena de inalta densitate, ceea ce il face foarte rezistent la impact si la raze UV. Este recomandat pentru lacuri si rauri linistite. Dotarile standard sunt: – un spatar rabatabil ce ofera confort sporit copiilor – un maner in partea din fata si roata in partea din spate pentru un transport cat mai usor pana la apa de catre o singura persoana - doua manere laterale pentru a fi transport mai usor de catre doua persoane – o coarda elastica in partea din fata pentru securizarea bagajului – o plasa in partea din spate pentru spatiu de depozitare – suport pentru picioare cu diferite pozitii - doua locuri pentru recipient de apa Dimensiuni: - lungime: 185 cm - latime: 62 cm - adancime: 22 cm - greutate: 9 kg - recomandata pentru copii cu greutatea de pana la 55 kg - culoare: rosu Dimensiuni padela: - lungime: 160 cm - culoare: neagra - greutate: 520 g - design in doua piese: transport mai usor si depozitare convenabila - bara este din Aluminum 6061-T6 - padela este din Propilena (include fibra de sticla): 38.7 cm*16.5 cm Model produs: On-185-blue-pad Caiacul rigid Axoos se transporta foarte usor pe orice portbagaj de masina.
  1.299,00 lei
  1.299,00 lei
 • 1.299,00 lei

  Caiac pentru copii Sit on Top, Axoos, 1,85 metri lungime, albastru si padela de 1.60 metri inclusa

  Descriere Caiac pentru copii Sit on Top, Axoos, 1,85 metri lungime, albastru si padela de 1.60 metri inclusa Caiacul pentru copii sit on top Axoos este conceput special pentru copii cu greutatea maxima de 55 kg. Acest model de caiac este unul foarte stabil, este foarte usor, avand doar 9 kg, se manvreaza si se transporta cu usurinta, fiind dotat cu o roata in partea din spate. Acest caiac are doua spatii de depozitare, unul in partea din fata dotat cu o coarda elastica si unul un partea din spate dotat cu o plasa. Acest caiac este fabricat din HDPE, o polietilena de inalta densitate, ceea ce il face foarte rezistent la impact si la raze UV. Este recomandat pentru lacuri si rauri linistite. Dotarile standard sunt: – un spatar rabatabil ce ofera confort sporit copiilor – un maner in partea din fata si roata in partea din spate pentru un transport cat mai usor pana la apa de catre o singura persoana - doua manere laterale pentru a fi transport mai usor de catre doua persoane – o coarda elastica in partea din fata pentru securizarea bagajului – o plasa in partea din spate pentru spatiu de depozitare – suport pentru picioare cu diferite pozitii - doua locuri pentru recipient de apa Dimensiuni: - lungime: 185 cm - latime: 62 cm - adancime: 22 cm - greutate: 9 kg - recomandata pentru copii cu greutatea de pana la 55 kg - culoare: albastru Dimensiuni padela: - lungime: 160 cm - culoare: neagra - greutate: 520 g - design in doua piese: transport mai usor si depozitare convenabila - bara este din Aluminum 6061-T6 - padela este din Propilena (include fibra de sticla): 38.7 cm*16.5 cm Model produs: On-185-blue-pad Caiacul rigid Axoos se transporta foarte usor pe orice portbagaj de masina.
  1.299,00 lei
  1.299,00 lei
Select your currency
EUREuro