Concurs „Fa un unboxing” Aprilie 2017

 AVEM CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI !

O kendama Sweets Homegrown Grapevine Half Split Cushion, pentru video-ul cel mai inventiv si creativ, care descrie cel mai bine kendama si oferă cele mai clare informații despre aceasta a fost caștigată de Cristian Bătrînu din Brașov.

O kendama USA Pro Model Wyatt Bray Mod pentru video-ul cu cele mai multe like-uri pe youtube verificate in data de 10 Mai a fost câștigată de Gheorghe Ionut Aurel din Ilfoveni

3 premii surpriză extrase cu random.org pentru toți cei înscriși în concurs merg spre:

1 Pendama a fost câștigată de Kano Paraschiv din Ștefăneștii de jos 

1 Ring Dama a fost câștigată de Monoreanu Bogdan Ionut din Bacău.

1 Sweets Jammer Maple a fost câștigat de Ionica Mihai din București.

 

Oferim înca un premiu special pentru cel mai tânăr și amuzant participant, care face o descriere extraordinară a kendamei. Felicitari Octavian! tine-o tot așa, vrem să vedem cât mai multe videouri facute de tine! Premiul tău este o kendama Folken II Seafoam

Mulțumim tuturor participanților și felicitări pentru video-urile facute!

Este timpul pentru un nou concurs!

Punem la bataie niste super premii pentru cei mai ingeniosi dintre voi dar si pentru cei mai norocoși 🙂

CUM PARTICIPI?

  1. Cumpără o kendama de pe www.sweetskendamas.ro
  2. Filmează un unboxing la această kendama + 2-3 trick-uri cu ea
  3. Încarcă video-ul pe youtube cu titlul: Unboxing (numele kendamei) – www.sweetskendamas.ro – Numele tau (exemplu: Unboxing Sweets Pro Model 2017 Eddy Cooper – www.sweetskendamas.ro – Ion Popescu)
  4. Adaugă în descrierea video-ului un link catre pagina kendamei cumparate (exemplu: https://www.sweetskendamas.ro/produs/cooper-eddy-pro-model/)
  5. Intră pe www.sweetskendamas.ro/faununboxing și înscrie-te în concurs, complectand formularul de înscriere.

CE PREMII PUNEM LA BĂTAIE?

  1. O kendama Sweets Homegrown pentru video-ul cel mai inventiv si creeativ, care descrie cel mai bine kendama si ofera cele mai clare informații despre aceasta.
  2. O kendama USA Pro Model Wyatt Bray Mod pentru video-ul cu cele mai multe like-uri pe youtube verificate in data de 10 Mai.
  3. Înca 3 premii surpriză oferite prin Random.org tuturor participantilor.

ÎNSCRIE-TE ÎN CONCURS

Înscrierile s-au încheiat! Urmează să anunțăm câștigătorii în zilele următoare! BAFTA TUTUROR CELOR CARE S-AU ÎNSCRIS!

CÂȘTIGĂTORII VOR FI ANUNȚAȚI ÎN 19 MAI 2017

*Unbox-urile trebuie facute unei kendame cumparate in perioada 01 Aprilie – 30 Aprilie 2017. Nu sunt valabile inscrierile in concurs cu videouri mai vechi sau care contin unboxinguri de kendame care nu sunt cumparate de pe site-ul nostru.

*se acceptă în concurs video-urile publicate pe youtube in perioada: 01 Aprilie – 10 Mai 2017 si trimise până în data de 10 Mai 2017.

*după înscrierea în concurs un operator va verifica corectitudinea datelor trimise și îți va comunica dacă este vreo problemă *juriul va fi format din echipa Depozitul Kendama.

Select your currency
EUREuro