Info

Trimite-ne un mesaj

  Magazin

  Bulevardul 21 Decembrie 1989, 118,
  Localitatea Cluj-Napoca, Județul Cluj
  În curte

  Orar
  Luni – Vineri: 08:00 – 15:00
  Sambăta, Duminica: Închis

  Facebook

  Contact

  Furnizor: SETU CVM SRL
  Nr.ord.Reg.Com.: J12/90/2015
  CUI/C.I.F.: RO33972757
  Sediu: 21 Decembrie 1989,
  nr. 118/2 Cluj-Napoca, Cluj
  Tel/Fax: 0773729387
  E-mail: [email protected]
  Banca: Banca Transilvania
  Cont IBAN: RO41BTRLRONCRT0328072901

  Email: [email protected]
  Telefon: 0773729387 Luni-Vineri 08-15

  Plata

  Plata comenzilor se face prin următoarele metode:

  • Sistem ramburs

  Plata se efectuează la curier în momentul primiri coletului.

  • Plata online cu cardul

  Pentru plățile online folosim serviciul Plationline.
  Tipurile de carduri acceptate: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro
  Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca SWEETSKENDAMAS. Plata se realizează în condiții de securitate maximă, fără a se percepe vreun comision suplimentar.

  Facturare

  Conform prevederilor legale, pe factura emisa de catre comerciantii online e nevoie sa apara adresa din buletin sau CNP-ul clientului in cazul persoanelor fizice, respectiv CUI-ul in cazul persoanelor juridice, asadar va rugam sa ne furnizati adresa corecta din buletin in campurile adecvate atunci cand depuneti comanda.

  Transport

  Costul transportului

  16.99 lei prin curier in Romania

  15€ prin curier in Europa

  25$ prin curier in exteriorul Europei.

  (calculat la cursul BNR din prima zi a lunii in curs)

  Coletul va fi expediat în aceeași zi dacă comanda este efectuată de luni până vineri până la ora 14:00 sau a doua zi pentru comenzile plasate dupămasa (dacă datele furnizate sunt corecte).
  Comenzile plasate în weekend vor fi expediate luni.

  Transportul se face prin serviciul de curierat rapid URGENT CARGUS in Romania si prin DHL in strainatate.

  Accesează site-ul firmei de curierat

  Transport Extern

  Când bunurile nu sunt transportate pe plan intern (în cadrul tarii) sau cadrul unei singure uniuni vamale, cum ar fi Uniunea Europeană, sunteți obligata la plata oricaror taxe și impozite pe care autoritatea vamală locală le consideră adecvate.
  Pentru a ne asigura ca un curier DHL poate livra bunurile dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil după intrarea in tara dumneavoastra ori uniunea vamala, DHL plătește autoritatea vamală în numele dumneavoastră pentru orice drepturi și taxe care sunt datorate pentru mărfuri.
  Numai dupa ce toate taxele si impozitele plătiți de DHL sunt incasate de la destinatar, coletul poate sa va fie livrat.
  Ce anume se plateste, in orice caz, depinde de zona din care bunurile au fost livrate, tipul de bunuri, valoarea de tranzactie si greutatea coletului.

  Întrebări frecvente

  Vopseaua de pe tama mea se dubește. Ce pot face?

  Schimbăm cu plăcere orice kendama care ajunge la dumneavoastră și are defecte din fabricație. Lovituri, zgârieturi pe tama sau defecte vizuale. Așa că vă rugăm să verificați atent kendama la primire. Se pot returna doar kendamele care nu sunt jucate și sunt în ambalajul original cu tot ce a conținut acesta.

  În ciuda faptului că kendamele sunt realizate să fie cât mai durabile posibil, deteriorarea acestora este inevitabilă. Jucătorii pot să-și îngrijească kendamele și să le păstreze într-o stare bună prin atenție la joc și realizând doar trick-uri ușoare, care nu pun multă forță și multe lovituri pe kendamă.

  Majoritatea jucătorilor recunosc că kendamele lor preferate sunt cele care s-au deteriorat deja, cele în care au investit timp și care au ajutat la progresul lor.

  Kendamele nu sunt făcute să arate fresh pentru totdeauna, așa că folosiți-le și iubiți-le.

  Ața de la kendama mea s-a rupt. Cum o pot schimba?

  Ața este componenta de la kendama care se uzează cel mai repede. Ațe de rezervă se pot cumpăra de pe site-ul, acestea fiind de diferite culori si materiale. Majoritatea kendamelor vin vinsoțite de ață de rezervă la cumpărare.

  Urmărește video-ul pentru a vedea cum se schimbă ața de la kendama. Dacă ești stângaci va trebui să îți schimbi ața încă de la început, deoarece kendamele vin cu ața setată pentru dreptaci.

  Cupele mele s-au slăbit. Cum pot rezolva asta?

  Kendamele tradiționale au ken-ul format din 2 bucați: Spike si Sarado. Acest sistem permite schimbarea rapidă a aței. Datorită proprietăților lemnului, acesta se poate contracta sau largi. Se întâmplă astfel ca cupele să devină mai largi și să iasă mult mai ușor de pe spike decât ar fi normal. Atenție! Nu folosiți super glue pentru lipirea paților între ele, deoarece nu ve-ți mai putea schimba ața. Printr-o apăsare cu forță pe cupe această problemă se paote rezolva. Dacă nici o apăsare nu rezolvă problema atunci avem o altă soluție:

  Comments (0)

  Leave a reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  *

  Select your currency
  EUREuro