ZNDK 2018

ZNDK a ajuns la a 3-a editie!

Ne bucurăm că și anul acesta reușim să organizăm ZNDK! ZNDK este prescurtarea de la ZIUA NATIONALĂ DEPOZITUL KENDAMA, un concurs original DEPOZITUL KENDAMA, organizat anual în luna Noiembrie. Prin acest concurs Depozitul Kendama dorește organizarea de concursuri simultane în mai multe orașe din țară. Pentru ca acestea să poată fi realizate, este necesară înscrierea fiecărui doritor pe această pagină!

ZNDK 2018 va avea loc in 10 NOIEMBRIE!

Câștigătorii din fiecare oraș vor fi calificați în finala ZNDK care va avea loc la BUCUREȘTI în data de 17 NOIEMBRIE, în cadrul festivalului ASIA FEST 2018.

Pentru început, trebui să te înscri comptectând formularul de mai jos, care va fi trimis automat către noi. Înscrierile sunt deschise până în 31 Octombrie!


REGULI ZNDK 2018

Fiecare jucător se poate înscrie la o singură categorie de concurs, Avansati sau Incepători până la data de 31 Octombrie 2018.

Pentru ca ZNDK să poate fi organizat la tine în oraș este necesar ca, cât mai mulți jucători din orașul tău să se înscrie complectând formularul de pe această pagina.

Un oraș va avea o categorie de concurs cu 3 premii dacă vor fi minimum 20 de jucători înscriși. Un oraș va avea 2 categorii de concurs cu cate 3 premii ( 6 premii în total) dacă vor fi minimum 40 de jucători înscriși. În 01 Noiembrie se vor anunța orașele în care se va organiza ZNDK și câte categorii de concurs vor fi în fiecare dintre acestea.

Fiecare oraș în care se va organiza ZNDK 2018 va avea cel puțin 2 persoane care se vor ocupa de organizare. Aceste persoane vor alcătui împreună un trick-list potrivit pentru nivelul orașului, alegând din trick-urile propuse și filmate de Depozitul Kendama.

Locurile 1,2 și 3 la fiecare categorie vor primi premii din partea Depozitul Kendama! Locurile 1, 2, 3 și 4 de la fiecare categorie vor fi calificate automat în finalele din 17 NOIEMBRIE 2018 de la BUCUREȘTI. (Depozitul Kendama nu va asigura transportul, cazarea, masa sau alte cheltuielii celor calificați)


Urmărește această pagina și contul nostru de Instagram pentru a fi primul care află următoarele detalii despre concurs! Pe această pagină vor fi listate si tricklist-urile pe baza carora se vor desfașura concursurile.

FORMULAR DE INSCRIERE

Finala ZNDK 2018

Anul acesta finala ZNDK unde va avea loc în 17.11.2018 în cadrul ASIA FEST 2018.

Deoarece în fiecare an vrem ca această competiție să devină tot mai interesantă și mai atractivă am hotărât ca începând de anul acesta să avem o finală pentru avansați dar și o finală pentru începători! Tot de anul acesta am hotărât să acceptăm în finală și jucători din alte țări, astfel că orice jucător din altă țară se poate înscrie ca să participe direct într-una dintre finalele ZNDK!

Înainte de finalele ZNDK, se vor mai organiza, în aceeași zi, pentru cei prezenți și necalificați deja în finale, 2 concursuri tip SPEED LADDER, unul pentru începători si unul pentru avansați (fiecare jucător se va putea înscrie doar la unul dintre cele doua concursuri). Primele 4 locuri de la fiecare dintre aceste concursuri vor fi calificate în finale. (câștigătorii acestor concursuri nu vor primi alte premii înafara de calificarea în finale)

REGISTRATION FOR FOREIGN PLAYERS

If you want to come to a super Kendama Event in Bucharest, Romania, Depozitul Kendama offer you the possibility to get directly to the finals of ZNDK 2018! We will have 2 finals, for 2 categories: BEGINNERS and PRO. Please register by fill up the form bellow! See you at ZNDK 2018!

WALLPAPERS

Am pregătit pentru tine wallpaper-uri tematice pentru ca să intri în atmosfera ZNDK 2018

 

Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro