ZNDK 2020

Anul acesta ZNDK a fost organizat sub forma unui concurs ONLINE pe ZOOM

Anul acesta am decis să împărțim concursul în 3 categorii de competiție.

Beginners (începători) este categoria destinată celor care sunt la începutul drumului lor în lumea kendama. Această categorie va avea un tricklist simplu, compus din trickuri de bază.

Pentru a avea o competiție corectă vă rugăm nu vă înscrieți la această categorie dacă vă jucați de cel puțin 1 an sau știți că sunteți peste acest nivel. 

Categoria Medium se adresează celor care stăpânesc trickurile de bază și reușesc deja să combine aceste trickuri în realizarea de diferite variații. Tricklistul va cuprinde o varietate de trickuri medii potrivite pentru un concurs.

Categoria PRO se adresează jucătorilor avansați care stăpânesc bine majoritatea trickurilor și celor care au câștigat concursuri organizate de către DK la categoriile medii și pro din anii anteriori. Tricklistul pentru PRO este ales anul acesta de către voi, folosind postările noastre de pe story-ul Depozitul Kendama pe Instagram 

Pe parcursul concursurilor online vom avea si o tombolă cu premii pentru participanți. La această tombolă vor participa toți cei înscriși indiferent de categorie sau clasarea în competiție, singura cerință este să fie prezenți online cu noi în timpul concursului, respectiv al tombolei.

ORAR COMPETITIE

13:30 Welcome & Set up

14:30 Beginners Division

16:30 Break

17:00 Medium Division

19:00 Break

19:30 Pro Division

DESFASURARE

Pentru toate categoriile de concurs, tipul concursului va fi unul 1 vs 1. Vor fi meciuri de doi jucători dintre care câștigătorul va merge mai departe în concurs. Meciurile vor fi jucate până la 3 puncte, iar finalele până la 5 puncte.

Lista cu meciurile, ordinea și scorurile obținute va fi generată aleatoriu pentru fiecare categorie, folosind site-ul Challonge. Acest lucru se va face pe live, pentru a nu avea discuții și nemulțumiri ulterioare în legătură cu meciurile.

Link-ul pentru fiecare categorie este afișat mai sus, la secțiunea COMPETITIONS / COMPETITIE.

Concursul va fi susținut pe platforma ZOOM     ANDROID       IOS, APPLE      WINDOWS

Fiecare participant care s-a înscris în concurs va trebui să acceseze conferința noastra prin una din variantele următoare:

  • Introduce-ți ID-ul conferinței: 85876709543
  • Accesați acest link

Este foarte important ca fiecare concurent să participe la conferință cu numele care l-a folosit în formularul de înscriere. (aveți posibilitatea de a schimba numele odată ce sunteți în conferință, dacă acesta nu corespunde cu cel de la înscriere)

Odată logați ve-ți fi automat puși în camera de așteptare, de unde administratorul conferinței va introduce pe rând pe live pe cei care trebuie să joace. După ce meciul tău a avut loc, vei fi automat direcționat într-o cameră cu toți jucătorii care deja au jucat, acolo veți putea povesti, juca, comenta meciurile…etc. (dacă ai terminat de jucat, ajungi în camera respectivă și te deconectezi de la conferință nu vei putea ajunge din nou în camera aceea)

Concursul va fi transmis LIVE pe YOUTUBE, link-ul va fi postat pe această pagină. Va putea fi urmărit de oricine. Așa că puteți distribui linkul live-ului cu prietenii, familia…etc.

Este foarte important să fi in camera de așteptare cand se desfășoară concursul la categoria la care te-ai înscris tu.

Dacă la timpul meciului tău nu ești prezent în camera de așteptare, meciul tău se va amâna până la sfârșitul etapei. Dacă nici la sfârșitul etapei nu ești prezent, vei fi eliminat și oponentul tău va merge din oficiu mai departe în concurs.

Vă rugăm să aveți grijă cum vă poziționați camera telefonului, a laptopului etc… în timpul concursului, pentru a fi cât mai vizibili în timp ce concurați. Înaintea fiecărui meci, juriul vă va îndruma astfel încât să vă vedeți cât mai bine. Dacă în timpulrealizării unui trick, vei ieți din cadru sau vederea spre trick va fi acoperita, juriul îți va cere să repeți trickul sau daca se va întâmpla intenționat, vei fi depunctat.

În cazul special în care nu îți funcționează camera atunci când trebuie să joci, meciul tău va fi lăsat la sfârșitul etapei, timp în care poți să rezolvi „defecțiunea”, sau să te conectezi de pe alt device. Dacă nu vei reuși nici la finalul etapei să ai o cameră funcțională, ne pare rău dar vei fi descalificat și oponentul tău va merge din oficiu mai departe în concurs.

[/spb_column]

Sponsor Principal: Depozitul Kendama

Depozitul Kendama

Sweets Kendamas

Mugen Musou

Active Kendama

Select your currency
EUREuro