PLASTELINA INTELIGENTA

Filters

Showing all 11 results

Departments

Price Filter

Product Categories

11 products

 • 16,56 $

  Plastilina inteligenta sclipitoare – Albastru electric

  Aceasta Plastilina Inteligenta parca e umpluta cu electroni. Aceasta varianta iesita din comun te va uimi cu imaginea unui monstru maleabil albastru care a scapat dintr-un laborator din viitor. Culoarea racoritoare iti va inspira incredere, așadar utilizarea acesteia nu doar te va scapa de stres, dar va avea efecte pozitive asupra subconstientului. Te tenteaza sa detii o bucata de electricitate inchisa in gheata? Esti curios de ce e atat de popular acest material? Plastilina Inteligenta este una dintre cele mai speciale, impresionante si creative inventii pe care le-ai întalnit. Plastelina Inteligenta este speciala datorita diferitelor proprietati fizice ale mai multor materiale, inglobate in unul singur. In functie de miscarile folosite, plastilina se intinde, curge, sare sau se rupe. Daca folosim miscari delicate, este maleabila si se intinde usor, precum o plastilina traditionala; nu lasa urme pe maini. Daca se modeleaza o sfera, aceasta sare ca o minge de cauciuc. Daca tragem brusc, se rupe ca o foaie de hartie. Daca se exercita o forta puternica asupra ei, precum o lovitura de ciocan, se sparge ca portelanul. Plastilina Inteligenta nu se usuca NICIODATA!
  16,56 $
  16,56 $
 • 21,36 $
  21,36 $
 • Plastilina inteligenta – Ploaie Aurie – Editie Limitata

  Descopera cea mai interesanta plastilina din lume: Plastilina Inteligenta! Iti vine sa crezi ca o plastilina se rupe, se sparge, se intinde? Plastilina inteligenta stie toate acestea. In plus, nu se usuca niciodata, ca plastilina traditionala. Ploaie aurie este o editie limitata, plina cu sclipici, care va da nastere unor forme pline de magie! Daca folosim miscari delicate, este maleabila si se intinde usor, precum o plastilina traditionala; nu lasa urme pe maini. Daca se modeleaza o sfera, aceasta sare ca o minge de cauciuc. Daca tragem brusc, se rupe ca o foaie de hartie. Daca se exercita o forta puternica asupra ei, precum o lovitura de ciocan, se sparge ca portelanul. Plastilina Inteligenta nu se usuca NICIODATA! Comanda acum acest produs inovativ, care contrazice legile fizicii!
 • 16,56 $

  Plastilina inteligenta magnetica – Argintie

  Aceasta varianta magnetica a Plastilinei Inteligente este considerata aparte, deoarece a fost creata unic pentru a intra in reactie cu magnetii. Precum un monstru infometat, plastilina atrage si inghite magnetii. Atentie, aceasta reactie poate fi vizibila in relatie cu orice magnet, dar forta atractiei depinde de puterea magnetului, asadar pentru reactia maxima este recomandat magnetul neodim foarte puternic, de pe Juggler.ro. Aceasta varianta este disponibila in mai multe culori, inclusiv variante metalice, care combina puterea si puritatea metalelor pretioase. Puterea metalelor pretioase si puritatea sunt combinate in aceasta versiune metalica a Plastilinei Inteligente. Plastilina de aceasta culoare deosebita da senzatia de valoare, ceea ce ii da dreptul sa poate numele unui dintre cele mai uimitoare metale pretioase. Va sclipi ca argintul veritabil in mana! Scapa de monotonie si comanda acum de pe Juggler.ro! Esti curios de ce e atat de popular acest material? Plastilina Inteligenta este una dintre cele mai speciale, impresionante si creative inventii pe care le-ai întalnit. Plastelina Inteligenta este speciala datorita diferitelor proprietati fizice ale mai multor materiale, inglobate in unul singur. In functie de miscarile folosite, plastilina se intinde, curge, sare sau se rupe. Daca folosim miscari delicate, este maleabila si se intinde usor, precum o plastilina traditionala; nu lasa urme pe maini. Daca se modeleaza o sfera, aceasta sare ca o minge de cauciuc. Daca tragem brusc, se rupe ca o foaie de hartie. Daca se exercita o forta puternica asupra ei, precum o lovitura de ciocan, se sparge ca portelanul. Plastilina Inteligenta nu se usuca NICIODATA!
  16,56 $
  16,56 $
 • 16,56 $

  Plastilina inteligenta magnetica – Febra Aurie

  Aceasta varianta magnetica a Plastilinei Inteligente este considerata aparte, deoarece a fost creata unic pentru a intra in reactie cu magnetii. Precum aurul fura privirile oamenilor, asa plastilina te va uimi cand va atrage si va inghite magnetul. Atentie, aceasta reactie poate fi vizibila in relatie cu orice magnet, dar forta atractiei depinde de puterea magnetului, asadar pentru reactia maxima este recomandat magnetul neodim foarte puternic, de pe Juggler.ro. Aceasta varianta este disponibila in mai multe culori, inclusiv variante metalice, care combina puterea si puritatea metalelor pretioase. Plastilina Inteligenta magnetica, de orice culoare, este deosebita si atragatoare pentru oameni de toate varstele. Scapa de monotonie si comanda acum de pe Juggler.ro! Esti curios de ce e atat de popular acest material? Plastilina Inteligenta este una dintre cele mai speciale, impresionante si creative inventii pe care le-ai întalnit. Plastelina Inteligenta este speciala datorita diferitelor proprietati fizice ale mai multor materiale, inglobate in unul singur. In functie de miscarile folosite, plastilina se intinde, curge, sare sau se rupe. Daca folosim miscari delicate, este maleabila si se intinde usor, precum o plastilina traditionala; nu lasa urme pe maini. Daca se modeleaza o sfera, aceasta sare ca o minge de cauciuc. Daca tragem brusc, se rupe ca o foaie de hartie. Daca se exercita o forta puternica asupra ei, precum o lovitura de ciocan, se sparge ca portelanul. Plastilina Inteligenta nu se usuca NICIODATA!
  16,56 $
  16,56 $
 • 6,96 $

  Breloc Blacklight pentru plastilina inteligenta

  Breloc special blacklight, creat in mod exclusiv pentru varianta iluminată a Plastelinei Inteligente. Cu acest instrument iesit din comun poti sa iti incarci Plastilina Inteligenta cu lumina, sau poti desena pe aceasta modele personalizate, care vor radia in intuneric. Poate fi folosit doar alaturi de Plastelina Inteligenta fosforescenta. Da viata plastilinei tale preferate! Brelocul blacklight este accesoriul esential al Plastelinei Inteligente fosforescente, care datorita marimii compacte, poate fi usor de purtat peste tot si folosit la orice ocazie alaturi de Plastilina Inteligenta fosforescenta preferata. Las-o sa absoarba lumina, iar apoi sub efectul de lunga durata poti sa o intinzi, sa o faci sa sara, daruind o aparitie de efect Plastilinei Inteligente!
  6,96 $
  6,96 $
 • 15,60 $

  Plastilina inteligenta metalica – Praf de pusca

  Variantele metalice ale Plastilinei Inteligente au puterea si puritatea metalelor pretioase. Aceasta varianta este de un cenusiu patrunzator, ceea ce este un motiv excelet pentru a-l detine. Aceasta plastilina poate fi o arma impotriva plictiselii! Esti curios de ce e atat de popular acest material? Plastilina Inteligenta este una dintre cele mai speciale, impresionante si creative inventii pe care le-ai întalnit. Plastelina Inteligenta este speciala datorita diferitelor proprietati fizice ale mai multor materiale, inglobate in unul singur. In functie de miscarile folosite, plastilina se intinde, curge, sare sau se rupe. Daca folosim miscari delicate, este maleabila si se intinde usor, precum o plastilina traditionala; nu lasa urme pe maini. Daca se modeleaza o sfera, aceasta sare ca o minge de cauciuc. Daca tragem brusc, se rupe ca o foaie de hartie. Daca se exercita o forta puternica asupra ei, precum o lovitura de ciocan, se sparge ca portelanul. Plastilina Inteligenta nu se usuca NICIODATA!
  15,60 $
  15,60 $
 • 15,60 $

  Plastilina inteligenta sclipitoare – Turcoaz

  Plastilina Inteligenta sclipitoare este o alta varianta deosebita a acestui produs reinventat. Varianta "Turcoaz" este rezultatul combinatiei culorilor verde si albatru, care intotdeauna este reusita. Desi este o culoare linistitoare, aparitia sclipitoare a acestei plastiline sigur te va stimula! Coloreaza-ti zilele cu aceasta Plastilina Inteligenta deosebita! Esti curios de ce e atat de popular acest material? Plastilina Inteligenta este una dintre cele mai speciale, impresionante si creative inventii pe care le-ai întalnit. Plastelina Inteligenta este speciala datorita diferitelor proprietati fizice ale mai multor materiale, inglobate in unul singur. In functie de miscarile folosite, plastilina se intinde, curge, sare sau se rupe. Daca folosim miscari delicate, este maleabila si se intinde usor, precum o plastilina traditionala; nu lasa urme pe maini. Daca se modeleaza o sfera, aceasta sare ca o minge de cauciuc. Daca tragem brusc, se rupe ca o foaie de hartie. Daca se exercita o forta puternica asupra ei, precum o lovitura de ciocan, se sparge ca portelanul. Plastilina Inteligenta nu se usuca NICIODATA!
  15,60 $
  15,60 $
 • 15,60 $

  Plastilina inteligenta metalica – Argint sclipitor

  Variantele metalice ale Plastilinei Inteligente au puterea si puritatea metalelor pretioase. Aceasta varianta speciala de un argintiu sclipitor, intruchipeaza adevarata valoare a aliajului, asadar nu vei fi dezamagit. Va straluci ca argintul veritabil intre degetele tale! Esti curios de ce e atat de popular acest material? Plastilina Inteligenta este una dintre cele mai speciale, impresionante si creative inventii pe care le-ai întalnit. Plastelina Inteligenta este speciala datorita diferitelor proprietati fizice ale mai multor materiale, inglobate in unul singur. In functie de miscarile folosite, plastilina se intinde, curge, sare sau se rupe. Daca folosim miscari delicate, este maleabila si se intinde usor, precum o plastilina traditionala; nu lasa urme pe maini. Daca se modeleaza o sfera, aceasta sare ca o minge de cauciuc. Daca tragem brusc, se rupe ca o foaie de hartie. Daca se exercita o forta puternica asupra ei, precum o lovitura de ciocan, se sparge ca portelanul. Plastilina Inteligenta nu se usuca NICIODATA!
  15,60 $
  15,60 $
 • 15,60 $

  Plastilina inteligenta fosforescenta – Ion

  Ion este o Plastilina Inteligenta deosebita, care fura privirile tuturor datorita culorii mult iubite, turcoaz. Culoarea de baza a variantei "Ion" este albul. Plastilina se incarca la expunerea la o sursa de lumina, iar apoi radiaza indelung. Se poate incarca la orice sursa de lumina, dar cu brelocol cu lumina neagra, disponibil pe Juggler.ro, se pot obtine rezultate maxime si se pot chiar desena diferite modele pe plastilina. Plastilina Inteligenta "Ion" iti va ilumina ziua garantat! Esti curios de ce e atat de popular acest material? Plastilina Inteligenta este una dintre cele mai speciale, impresionante si creative inventii pe care le-ai întalnit. Plastelina Inteligenta este speciala datorita diferitelor proprietati fizice ale mai multor materiale, inglobate in unul singur. In functie de miscarile folosite, plastilina se intinde, curge, sare sau se rupe. Daca folosim miscari delicate, este maleabila si se intinde usor, precum o plastilina traditionala; nu lasa urme pe maini. Daca se modeleaza o sfera, aceasta sare ca o minge de cauciuc. Daca tragem brusc, se rupe ca o foaie de hartie. Daca se exercita o forta puternica asupra ei, precum o lovitura de ciocan, se sparge ca portelanul. Plastilina Inteligenta nu se usuca NICIODATA!
  15,60 $
  15,60 $
 • 15,60 $

  Plastilina inteligenta fosforescenta – Aura

  Varianta "Aura" a Plastilinei Inteligente fosforescente concureaza cu frumusetea cerului de noapte. Culoarea de baza a variantei "Aura" este albul. Plastilina se incarca la expunerea la o sursa de lumina, iar apoi radiaza indelung. Se poate incarca la orice sursa de lumina, dar cu brelocol cu lumina neagra, disponibil pe Juggler.ro, se pot obtine rezultate maxime si se pot chiar desena diferite modele pe plastilina. Plastilina Inteligenta "Aura" te va surprinde cu lumina ei linistitoare! Esti curios de ce e atat de popular acest material? Plastilina Inteligenta este una dintre cele mai speciale, impresionante si creative inventii pe care le-ai întalnit. Plastelina Inteligenta este speciala datorita diferitelor proprietati fizice ale mai multor materiale, inglobate in unul singur. In functie de miscarile folosite, plastilina se intinde, curge, sare sau se rupe. Daca folosim miscari delicate, este maleabila si se intinde usor, precum o plastilina traditionala; nu lasa urme pe maini. Daca se modeleaza o sfera, aceasta sare ca o minge de cauciuc. Daca tragem brusc, se rupe ca o foaie de hartie. Daca se exercita o forta puternica asupra ei, precum o lovitura de ciocan, se sparge ca portelanul. Plastilina Inteligenta nu se usuca NICIODATA!
  15,60 $
  15,60 $
Select your currency
EUR Euro