PLASTELINA INTELIGENTA

Filters

Showing all 4 results

Departments

Price Filter

Product Categories

4 products

 • 21,36 $
  21,36 $
 • Plastilina inteligenta – Ploaie Aurie – Editie Limitata

  Descopera cea mai interesanta plastilina din lume: Plastilina Inteligenta! Iti vine sa crezi ca o plastilina se rupe, se sparge, se intinde? Plastilina inteligenta stie toate acestea. In plus, nu se usuca niciodata, ca plastilina traditionala. Ploaie aurie este o editie limitata, plina cu sclipici, care va da nastere unor forme pline de magie! Daca folosim miscari delicate, este maleabila si se intinde usor, precum o plastilina traditionala; nu lasa urme pe maini. Daca se modeleaza o sfera, aceasta sare ca o minge de cauciuc. Daca tragem brusc, se rupe ca o foaie de hartie. Daca se exercita o forta puternica asupra ei, precum o lovitura de ciocan, se sparge ca portelanul. Plastilina Inteligenta nu se usuca NICIODATA! Comanda acum acest produs inovativ, care contrazice legile fizicii!
 • 16,56 $

  Plastilina inteligenta magnetica – Argintie

  Aceasta varianta magnetica a Plastilinei Inteligente este considerata aparte, deoarece a fost creata unic pentru a intra in reactie cu magnetii. Precum un monstru infometat, plastilina atrage si inghite magnetii. Atentie, aceasta reactie poate fi vizibila in relatie cu orice magnet, dar forta atractiei depinde de puterea magnetului, asadar pentru reactia maxima este recomandat magnetul neodim foarte puternic, de pe Juggler.ro. Aceasta varianta este disponibila in mai multe culori, inclusiv variante metalice, care combina puterea si puritatea metalelor pretioase. Puterea metalelor pretioase si puritatea sunt combinate in aceasta versiune metalica a Plastilinei Inteligente. Plastilina de aceasta culoare deosebita da senzatia de valoare, ceea ce ii da dreptul sa poate numele unui dintre cele mai uimitoare metale pretioase. Va sclipi ca argintul veritabil in mana! Scapa de monotonie si comanda acum de pe Juggler.ro! Esti curios de ce e atat de popular acest material? Plastilina Inteligenta este una dintre cele mai speciale, impresionante si creative inventii pe care le-ai întalnit. Plastelina Inteligenta este speciala datorita diferitelor proprietati fizice ale mai multor materiale, inglobate in unul singur. In functie de miscarile folosite, plastilina se intinde, curge, sare sau se rupe. Daca folosim miscari delicate, este maleabila si se intinde usor, precum o plastilina traditionala; nu lasa urme pe maini. Daca se modeleaza o sfera, aceasta sare ca o minge de cauciuc. Daca tragem brusc, se rupe ca o foaie de hartie. Daca se exercita o forta puternica asupra ei, precum o lovitura de ciocan, se sparge ca portelanul. Plastilina Inteligenta nu se usuca NICIODATA!
  16,56 $
  16,56 $
 • 15,60 $

  Plastilina inteligenta fosforescenta – Aura

  Varianta "Aura" a Plastilinei Inteligente fosforescente concureaza cu frumusetea cerului de noapte. Culoarea de baza a variantei "Aura" este albul. Plastilina se incarca la expunerea la o sursa de lumina, iar apoi radiaza indelung. Se poate incarca la orice sursa de lumina, dar cu brelocol cu lumina neagra, disponibil pe Juggler.ro, se pot obtine rezultate maxime si se pot chiar desena diferite modele pe plastilina. Plastilina Inteligenta "Aura" te va surprinde cu lumina ei linistitoare! Esti curios de ce e atat de popular acest material? Plastilina Inteligenta este una dintre cele mai speciale, impresionante si creative inventii pe care le-ai întalnit. Plastelina Inteligenta este speciala datorita diferitelor proprietati fizice ale mai multor materiale, inglobate in unul singur. In functie de miscarile folosite, plastilina se intinde, curge, sare sau se rupe. Daca folosim miscari delicate, este maleabila si se intinde usor, precum o plastilina traditionala; nu lasa urme pe maini. Daca se modeleaza o sfera, aceasta sare ca o minge de cauciuc. Daca tragem brusc, se rupe ca o foaie de hartie. Daca se exercita o forta puternica asupra ei, precum o lovitura de ciocan, se sparge ca portelanul. Plastilina Inteligenta nu se usuca NICIODATA!
  15,60 $
  15,60 $
Select your currency
EUR Euro